Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv lipire plăci ceramice și porțelanate ISOMAT AK16, Gri, 25kg

Adeziv gri aditivat cu răşini, pentru lipirea plăcilor ceramice și porțelanate pe pereți sau pardoseli pe diferite suporturi, în special acolo unde se cere aderență mare, elasticitate și rezistență la umezeală. Are alunecare zero și un timp deschis pentru lipire mare. Conferă rezistență ridicată a lipirii, inițială și finală, și rezistență la umezeală. Este indicat pentru spaţii interioare şi exterioare. Este clasificat ca adeziv de tip C2 TE, conform EN 12004.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 55,93 RON
47,60 RON

ISOMAT AK16 este un adeziv de calitate superioară, îmbunătățit cu polimeri (răşini). Conferă rezistenţă ridicată a lipirii, iniţială şi finală, şi rezistenţă la umezeală. Are un timp deschis pentru lipire mare și nu alunecă. Este clasificat ca adeziv de tip C2TE, conform EN 12004.

Domenii de aplicare

ISOMAT AK16 este indicat pentru lipirea plăcilor de granit şi în general a plăcilor absorbante şi neabsorbante ( de ex. gresie porțelanată ) pe zid şi pe pardoseală, pe suprafeţe de beton, zidărie de cărămidă, tencuială etc, în spaţii interioare şi exterioare și în general acolo unde este necesară aderență foarte bună, elasticitate și rezistență la umezeală.

Consum

1,5-4,0 kg/mp , în funcţie de dimensiunile dinţilor şpaclului şi de felul suportului.

Ambalaj

Saci de 25 kg.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior