Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv gri pt placi ceramice si granit, ISOMAT AK 14, C1 ΤΕ, 25kg

Adeziv gri pe bază de ciment, cu aditivat cu răşini, alunecare zero şi un timp deschis pentru lipire mare. Adecvat pentru lipirea plăcilor ceramice şi porțelanate pe ziduri sau pe pardoseli, pe suprafeţe de beton, cărămidă, tencuială etc. Este indicat pentru spaţii interioare şi exterioare. Este clasificat ca adeziv de tip C1 TE, conform EN 12004.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 43,44 RON
36,89 RON

ISOMAT AK 14 este un adeziv pe bază de ciment, pentru plăci, îmbogăţit cu polimeri (răşini). Conferă o rezistenţă ridicată a lipirii, iniţială şi finală, şi rezistenţă la umezeală. Are alunecare zero şi timp deschis pentru lipire mare. Este clasificat ca adeziv de tip C1 TE, conform EN 12004.

Domenii de aplicare

ISOMAT AK 14 este adecvat pentru lipirea plăcilor ceramice pe zid şi pe pardoseală, pe suprafeţe de beton, zidărie de cărămidă, tencuială etc, în spaţii interioare şi exterioare. Este indicat şi pentru lipirea plăcilor de granit şi a plăcilor neabsorbante în general, pe suprafeţe diverse, precum beton, zidărie de cărămidă, tencuială etc, în spaţii interioare.

Consum

1,5-4,0 kg/m2 , în funcţie de dimensiunea dinţilor şpaclului şi de tipul suportului.

Ambalaj

Saci de 25 kg.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior