Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Chit rosturi ultrarapid Ultracolor Plus Gri (113) 5kg

Chit UltraColor Plus pentru rosturi de la 2 la 20 mm, culoare GRI (113 grigio cemento), sac 5kg.
Producător: Mapei
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 73,24 RON
66,64 RON

Ultracolor Plus Gri

Ultracolor Plus este un mortar pe baza de lianti hidraulici speciali, agregate cu granulometrie calibrata, polimeri speciali, aditivi de hidrofobizare, particule si pigmenti organici. Ultracolor Plus inglobeaza tehnologia de preparare a mortarului Ultra color, bazata pe un liant hidraulic autohidratant, ce garanteaza uniformitatea culorii, dar la care s-au mai adaugat doua tipuri de materiale inovative: BioBlock® si DropEffect®.
Tehnologia BioBlock® pentru Ultracolor consta in introducerea unor particule de natura organica distribuite omogen in microstructura chitului, ce impiedica dezvoltarea micro-organismelor responsabile de aparitia mucegaiului.
Tehnologia DropEffect® consta in utilizarea la prepararea mortarului Ultracolor, a unor substante ce reduc absorbtia de apa pe suprafata materialului de chituire intarit. Amestecul Ultracolor Plus preparat numai cu apa curata in proportie adecvata, aplicat corect, formeaza un mortar perfect pentru chituirea rosturilor la fatade, terase si balcoane. 

Ultracolor Plus culoare GRI (grigio cemento cod 113).

Fisa tehnica Ultracolor

Prezentare video chit de rosturi Ultracolor:

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Cutie
Cantitate 5 kg
Utilizare Interior si exterior