Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Topcem Pronto gri 25kg

Mortar predozat pt preparare rapida sape de egalizare grosiere, semiuscate, cu priza normala. Consum:18-20kg/mp/cm de grosime.
Producător: Mapei
Disponibilitate: Stoc local epuizat momentan - produsul poate fi adus numai pe comanda
Preț vechi: 71,02 RON
63,07 RON

Sapa Topcem Pronto

Topcem Pronto se foloseste ca mortar predozat pentru prepararea sapelor flotante sau aderente, atat pe suprafete suport noi cat si existente, pentru a monta ulterior mocheta, PVC, parchet, placi ceramice, placi din piatra naturala, linoleum sau orice alt tip de pardoseala care necesita un suport cu uscare ultra-rapida, reducand astfel timpul de montare.Topcem Pronto este gata de utilizare si se amesteca doar cu apa. Topcem Pronto este solutia ideala in situatii in care este dificila gasirea unor agregate corect asortate de buna calitate, sau in cazul in care punerea in opera in locatii, ca de exemplu in centrele istorice urbane, unde transportul si pregatirea amestecului cu lianti traditionali devine problematica. Topcem Pronto este potrivit atat pentru sape de interior, cat si de exterior. In cazul aplicarii ca sapa aderenta sau la reparatii locale (cu grosime mai mica de 35 mm) este necesar sa se aplice mai intai o amorsa de aderenta pe baza de Topcem Pronto si Planicrete, in timp ce la aplicarea ca sapa flotanta (cu grosime peste 35 mm) pe suport se intinde o folie de polietilena peste care se toarna noua sapa.

Date tehnice:
Raport de amestecare recomandat: un sac de 25 kg de Topcem Pronto cu 1.7 litri de apa.
Timp deschis al amestecului: 40-60 minute.
Apt pentru trafic pietonal usor: dupa 12 ore.
Timp de asteptare inainte de a aplica alte materiale: 24 ore pentru placi ceramice si 2 zile pentru placi din piatra naturala.
Umiditate dupa 4 zile: mai putin de 2% la 4cm grosime (GEV-EMICODE EC 1Plus).
Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricatiei.

Consum
Aproximativ 18->20 kg/mp per cm de grosime sapa Topcem Pronto.

Ambalaj
Sac de 25 kg.

Fisa tehnica sapa Topcem Pronto: Fisa tehnica Topcem Promto.pdf

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior