Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Rasina epoxi MapeFloor I300 SL 20KG

Rașină epoxi bicomponentă fluidă, Mapefloor I 300 SL de la Mapei, de culoare neutră, pentru realizarea pardoselilor industriale autonivelante și/sau a celor multistrat, în grosimi de până la 4 mm la o singură aplicare, cu finisaj lis sau antiderapant. Se poate colora cu pigmenții MAPECOLOR PASTE.
Producător: Mapei
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 1.001,98 RON
881,79 RON

Mapefloor I 300 SL Rasina epoxi bicomponenta de culoare neutra de la Mapei, multifunctionala pentru pardoseli industriale, aplicabila in grosimi de pana la 4 mm.

DOMENII DE APLICARE

Mapefloor I 300 SL este o masa de egalizare epoxidica bicomponenta cu 100% continut de corp solid utilizata pentru realizarea pardoselilor autonivelante si/sau a celor multistrat, cu un aspect atractiv, fie neted sau antiderapant. Cateva exemple de aplicare • Realizarea imbracamintilor de pardoseli in industria farmaceutica si industria chimica. • Realizarea imbracamintilor de pardoseli in industria alimentara. • Realizarea imbracamintilor de pardoseli in laboratoare, camere sterile si spitale. • Realizarea imbracamintilor de pardoseli in camere aseptice. • Realizarea imbracamintilor de pardoseli in depozite automatizate. • Realizarea imbracamintilor de pardoseli in centre comerciale. • Realizarea imbracamintilor de pardoseli in centralele nucleare.

CARACTERISTICI TEHNICE

Mapefloor I 300 SL este o masa de egalizare pe baza de rasina epoxidica filerizata, fara solventi si nonylfenol, cu 100% continut de corp solid, fabricata dupa o formula proprie, dezvoltata inLaboratoarele de Cercetare si Dezvoltare MAPEI. Mapefloor I 300 SL este versatil, si poate fi aplicat in grosimi de pana la 4 mm pe strat. Mapefloor I 300 SL este utilizat pentru a realiza suprafetele uniforme cu un aspect atractiv. Mapefloor I 300 SL este solid, rezistent la substante chimice si la abraziune si poate fi folosit atat pentru sistemele autonivelante cat si pentru sistemele multistrat. Decontaminarea conform ISO 8690/1998 cu 137Cs e 60Co. 

Rasina epoxidica bicomponenta fluida, de culoare neutra, pentru realizarea pardoselilor industriale autonivelante si/sau a celor multistrat, in grosimi de pana la 4 mm la o singura aplicare, cu finisaj lis sau antiderapant. Se poate colora cu pigmentii MAPECOLOR PASTE, disponibili in 19 culori dupa paletarul RAL.

DATE TEHNICE:
- Timp de punere in opera: 30 min.
- Trafic pietonal: 24 ore
- Aplicare: cu trafaletul sau cu spatula zimtata.
- Consum: intre 1-2 kg/m2 in functie de aplicare (sistem)
- Depozitare: 24 luni. A se feri de inghet.
- Ambalare: set 20 kg (comp. A 15 kg, comp. B 5 kg) 

Fisa tehnica rasina epoxidica Mapefloor I300 SL: Fisa tehnica Mapefloor I300SL.pdf

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 20 kg