Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Mortar reparatii Nivorapid

Mortar de reparatii Mapei Nivorapid, pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida (15 min), tixotropic, pt nivelarea suprafetelor orizontale sau verticale, cu aplicare in grosime de la 1 la 20 mm, la interior, 25kg
Producător: Mapei
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 241,71 RON
214,20 RON

Mortar reparatii Mapei Nivorapid

Mortar Mapei Nivorapid pe baza de ciment, agregate selectionate fine si aditivi sintetici, pentru reparatia, corectarea si nivelarea treptelor, muchiilor de stalpi, a peretilor si pardoselilor.

EXEMPLE DE APLICARE NIVORAPID
- Ca masa de nivelare si reparatie aplicata pe plansee din beton, pe sape, magnezit, asfalt turnat sau pe pereti din beton, BCA sau blocuri ceramice.
- Mortar Nivorapid ca masa de nivelare aplicata pe pardoseli existente din marmura, ceramica, roci naturale sau pardoseli incalzite.
- Lucrari rapide la montaj de parchet.
- Reparatii si nivelari ale treptelor din beton, refacerea colturilor la stalpi.
- Mortar ideal pentru realizarea scafei intre pereti si pardoseala la aplicarea de rasini epoxidice si montaj linoleum sau covor PVC datorita intaririi si uscarii ultrarapide a mortarului de reparatii Nivorapid.
- Umplerea cavitatilor si a gaurilor sau a denivelarilor la pardoseli, pereti si tavane cu mortar de reparatii Nivorapid.

Fisa tehnica mortar reparatii Nivorapid

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior