Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Dispersie apoasa Mapegum WPS 5kg

Membrana lichida Mapegum WPS cu aplicare la rece, elastica, pt impermeabilizarea suporturilor in spatii de interior (grupuri sanitare), galeata 5kg
Producător: Mapei
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 173,94 RON
154,70 RON

Dispersie apoasa pentru hidroizolatii - Mapegum WPS

Rasina in dispersie apoasa, Mapegum WPS, cu rol de hidroizolatie elastica sub placari, pentru pereti si pardoseli, la grupuri sanitare sau bai. Numai pentru interior. Pe hidroizolatia Mapegum WPS intarita se poate placa direct folosind adezivi cu simbol C2 sau R ! Sistem performant pentru hidroizolarea peretilor de gips carton. Mapegum WPS nu se foloseste pentru suprafete ce vor fi in imersie continua (ex piscine)!

CAMPUL DE APLICARE MAPEGUM WPS

Impermeabilizarea suprafetelor suport la pardoseli sau pereti, in spatii de interior, care nu sunt in contact permanent cu apa sau nu au infiltratii de umiditate prin capilaritate.
Strat intermediar aplicat pe pardoseli ce prezinta microfisuri, peste care se monteaza cu adezivi placi ceramice sau din roci naturale.
Mapegum WPS se poate aplica ca hidroizolatie pe:
- gips carton, tencuieli din gips sau pe baza de ciment, zidarie din BCA;
- suprafete suport pe baza de ciment, anhidritice, lemn, vechi placaje ceramice sau din piatra naturala dar care se trateaza mai intai cu amorsa de aderenta Mapeprim SP.
Exemple tipice de aplicare Mapegum WPS:
- Hidroizolarea peretilor si pardoselilor de bai sau grupuri sanitare inaintea montarii placilor de ceramica sau din piatra naturala.
- Hidroizolatii din bucatarii precum si a blatului de gatit, a mobilierului, inaintea montarii de placi ceramice.

Fisa tehnica Mapegum WPS: Fisa tehnica Mapegum WPS.pdf

Prezentare video Mapegum WPS pentru hidroizolatii bai, bucatarii:

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 5 kg
Utilizare Interior