Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv gresie pe gresie Mapei ElastoRapid alb

Adeziv foarte flexibil, bicomponent, culoare ALBA, ideal pentru lucrari rapide de suprapozare (gresie pe gresie) si placari rapide cu dare in folosinta imediata (24 ore), 31,25kg
Producător: Mapei
Disponibilitate: Stoc local epuizat momentan - produsul poate fi adus numai pe comanda
Preț vechi: 443,88 RON
395,08 RON

Adezivi bicomponenti pe baza de ciment (C) de culoare alba, imbunatatit (2), cu priza si hidratare rapida (F), fara alunecare verticala (T), cu timp deschis extins (E) din clasa C2FTE (EN 12004), flexibili S2 (EN 12002), pentru placi ceramice de orice fel si de orice dimensiuni (faianta, gresie, gresie glazurata, gresie portelanata, klinker, cotto), placi din roci naturale (marmura, granit), placi sintetice aglomerate sau artificiale stabile la umiditate.  

DOMENII DE APLICARE
-Montarea de placi ceramice (gresie) sau placi din roci naturale pentru pardoseli de trafic intens.
-Montarea de placi de gresie sau placi din roci naturale de format mare la fatade, balcoane, terase expuse direct la razele solare si la variatii mari de temperatura.
-Placari ceramice pe suporturi deformabile tip panouri din aglomerate lemnoase (stabile la umiditate), plansee din lemn, etc.
-Montarea rapida a placilor ceramice la piscine, camere frigorifice, la pardoseli industriale din ceramica pentru fabricile de bere, sali de mese, etc.
-Placari ceramice pe pereti prefabricati din beton si elemente din beton.
-Lucrari rapide de reparatii la pardoseli ceramice existente (spatii publice, magazine, aeroporturi, pasaje pietonale) pe timp calduros.
-Montarea placilor de mari dimensiuni pe pardoseli incalzite sau suprapozarea de placi ceramice pe pardoseli existente de gresie, marmura sau mozaic.
-Punerea in opera a placilor de marmura care sunt sensibile si se pot pata usor (marmura Bianco Carrara).

RECOMANDARI
Nu utilizati adezivii Elastorapid pe suprafete suport metalice, din cauciuc, PVC sau linoleum.

Fisa tehnica Adezivi gresie pe gresie ElastoRapid

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 32 kg
Utilizare Interior si exterior