Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Hidroizolatie bai, dusuri, bucatarii ISOMAT SL17 la 5kg

Elastomer hidroizolant, fără solvenţi. Se aplică uşor cu trafaletul sau cu şpaclul. Este utilizat pentru hidroizolarea, fără rosturi şi îmbinări, a suprafeţelor care urmează să fie acoperite cu plăci ceramice, în spaţii umede, precum băi, bucatarii, cabine de duş etc. Recomandat pentru suprafeţe din beton, tencuială, gipscarton, plăci aglomerate etc. Galeata de 5kg.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 110,61 RON
95,20 RON

Proprietăţi

ISOMAT SL-17 este un produs elastomeric, fără solvenți, utilizat pentru hidroizolații sub plăci. După aplicare formează o membrană cu flexibilitate ridicată, impermeabilă la apă dar permeabilă la vapori.

Domenii de aplicare

ISOMAT SL-17 este ideal pentru hidroizolarea suprafețelor în camere umede, cum ar fi băi, dușuri etc. (fără a crea rosturi sau îmbinări), înainte de a fixa plăcile ceramice. Adecvat pentru aplicații pe pardoseală sau pe perete din beton, tencuială, plăci de gips, plăci din OSB etc. Totuși, nu trebuie aplicat pe suprafețele supuse presiunii permanente a apei.

Consum

Aproximativ 1,0-1,5 kg/m², depinzând de suprafata.

Ambalaj

Găleţi de plastic 5 kg şi 15 kg.

Timp de viaţă – Depozitare

24 de luni de la data fabricaţiei, depozitat în ambalaj original sigilat, la temperaturi între +5°C şi +35°C. Protejaţi-l de expunerea directă la radiaţia solară şi de îngheţ.

 

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 5 kg
Utilizare Interior