Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Hidroizolatie bai, dusuri, bucatarii ISOMAT SL17 la 5kg

Elastomer hidroizolant, fără solvenţi. Se aplică uşor cu trafaletul sau cu şpaclul. Este utilizat pentru hidroizolarea, fără rosturi şi îmbinări, a suprafeţelor care urmează să fie acoperite cu plăci ceramice, în spaţii umede, precum băi, bucatarii, cabine de duş etc. Recomandat pentru suprafeţe din beton, tencuială, gipscarton, plăci aglomerate etc.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 110,61 RON
95,20 RON

Proprietăţi

ISOMAT SL-17 este un produs elastomeric, fără solvenți, utilizat pentru hidroizolații sub plăci. După aplicare formează o membrană cu flexibilitate ridicată, impermeabilă la apă dar permeabilă la vapori.

Domenii de aplicare

ISOMAT SL-17 este ideal pentru hidroizolarea suprafețelor în camere umede, cum ar fi băi, dușuri etc. (fără a crea rosturi sau îmbinări), înainte de a fixa plăcile ceramice. Adecvat pentru aplicații pe pardoseală sau pe perete din beton, tencuială, plăci de gips, plăci din OSB etc. Totuși, nu trebuie aplicat pe suprafețele supuse presiunii permanente a apei.

Consum

Aproximativ 1,0-1,5 kg/m², depinzând de suprafata.

Ambalaj

Găleţi de plastic 5 kg şi 15 kg.

Timp de viaţă – Depozitare

24 de luni de la data fabricaţiei, depozitat în ambalaj original sigilat, la temperaturi între +5°C şi +35°C. Protejaţi-l de expunerea directă la radiaţia solară şi de îngheţ.

 

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 5 kg
Utilizare Interior