Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsă interior și exterior ISOMAT PRIMER-PRO 10 litri

Amorsă pe bază de apă. Mărește aderenţa vopselei la suport, reduce consumul de materiale de finisaj, are putere de pătrundere ridicată și uscare rapidă. Este adecvat pentru utilizare la interior și exterior pe suprafeţe de tip: tencuială, beton, cărămidă, glet pe bază de ipsos și de ciment, BCA, pe vopsele vechi stabile, plăci din gipscarton etc. Produsul se aplică nediluat sau cu diluţie până la 1:4 cu apă, în funcţie de porozitatea suportului.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 56,76 RON
49,98 RON

Proprietăţi

Amorsă pe bază de apă. Mareşte aderenţa vopselei la suport, reduce consumul de materiale de finisaj, are putere de pătrundere ridicată si uscare rapidă.

Domenii de aplicare

Este adecvat pentru utilizare la interior si exterior pe suprafeţe de tip: tencuială, beton, cărămidă, glet pe bază de ipsos și de ciment, BCA, pe vopsele vechi stabile, plăci din gips-carton etc.

 

Consum

Consum teoretic: PRIMER-PRO acoperă 5-25 m2 /litru/strat, pe suprafeţe pregătite adecvat, în funcție de modalitatea de aplicare, de condițiile de aplicare, textura suportului și gradul de absorbție al suportului.

 

Ambalaj

PRIMER-PRO este disponibil în ambalaje de 1 litru, 5 litri şi 10 litri

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bidon
Cantitate 10 L
Utilizare Interior si exterior