Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Vopsea lavabilă mată de interior, premium ISOMAT COLOR PREMIUM MATT Alb 9 litri

Vopsea lavabilă, mată, pentru interior, ideală pentru profesionişti. ISOMAT COLOR PREMIUM MATT are o lucrabilitate foarte bună, putere mare de acoperire, permeabilitate la vaporii de apă, rezistenţă la spălare ridicată şi durabilitate. Se aplică în spații interioare, pe suprafețe noi sau vechi. Este recomandată pentru utilizare pe toate materialele de construcţii obișnuite, precum beton, tencuială, gips carton, vopsea veche etc.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 237,98 RON
202,30 RON

Proprietăţi

Vopsea lavabilă, mată, pentru interior, ideală pentru profesionişti. ISOMAT COLOR PREMIUM MATT are o lucrabilitate foarte bună, putere mare de acoperire, permeabilitate la vapori de apă, rezistență ridicată la spălare şi durabilitate.

Domenii de aplicare

ISOMAT COLOR PREMIUM MATT se aplică în spații interioare, pe suprafețe noi sau vechi. Este recomandat pentru utilizare pe toate materialele de construcţii obişnuite, precum beton, tencuială, gips carton, vopsea veche, etc.

Consum

Consum teoretic : ISOMAT COLOR PREMIUM MATT acoperă 12-16 m2 /litru/strat, în funcție de modalitatea de aplicare, condițiile de aplicare, gradul de absorbţie și textura suportului.

Ambalaj

ISOMAT COLOR PREMIUM MATT este disponibil în ambalaje de: - alb: 15 litri și 25 litri - bază pentru colorare: 9 l

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 9 L
Utilizare Interior