Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Tencuieli decorative

Tencuielile decorative imbunatatesc proprietatile termo-izolatoare ale unei locuinte, asigura protectia corespunzatoare apei si umiditatii, si ofera un aspect exterior atragator prin diversitatea de culori. Aspectul finit al unei tencuieli decorative este determinat in principal de marimea granulelor din compozitie. In cazul tencuielilor decorative cu granulatie mica, de 1,5 mm, se obtine o suprafata cu aspect zgrunturos si omogen, in timp ce in cazul tencuielilor decorative cu granulatie mai mare de aproximativ 3 mm, suprafata obtinuta are un aspect de scoarta de copac.
Atentie! Cu cat granulatia este mai mare, cu atat va fi mai mare si consumul de material pentru metru patrat acoperit.

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Tencuiala mecanizata Apla Fill iarna, 25kg

Apla Fill tencuială mecanizată pe bază de ciment este un mortar ușor (cu perlită și cu aditivi) care se utilizează la interiorul clădirilor civile și industriale pentru nivelarea grosieră (egalizare) a pereților sau a tavanelor. Sac 25kg
27,37 lei 24,99 lei

Tencuiala mecanizata pe baza de ciment AplaFill, 25kg

AplaFill tencuială mecanizată pe bază de ciment este un mortar ușor (cu perlită și cu aditivi) care se utilizează la interiorul clădirilor civile și industriale pentru nivelarea grosieră (egalizare) a pereților sau a tavanelor. Tencuiala poate fi folosita si in spatii cu umiditate accentuata (de exemplu, in bai), si suporta foarte bine montarea ulterioara de placi ceramice, folosind adezivi pe baza de ciment.
22,61 lei 20,23 lei