Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Gleturi

Sistemele de glet - inovative si profesionale, asigura finisarea perfecta a peretilor, prezinta aderenta puternica la suport si o rezistenta foarte buna la fisurare.

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Glet de nivelare pt interior Ceresit CT 126

Glet de interior pentru egalizarea suprafetelor si umplerea denivelarilor intre 2 si 10 mm si obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane, sac 20kg
32,44 lei 29,75 lei

Glet finisaje fine la interior Ceresit CT 127

Glet Ceresit CT 127 pe baza de ciment alb, in strat subtire de max 2 mm, se foloseste pt obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane, in interiorul cladirilor, sac 20kg.
45,54 lei 41,65 lei

Glet de perete pt interior Aplafill 20kg

Glet Aplafill sub forma de pudra, pentru interior (bulina galbena), pe baza de ciment alb, utilizat la finisarea suprafetei peretilor, ca strat final peste ipsos sau pe gips-carton, sac 20kg
43,97 lei 44,03 lei

Glet ultrafin SikaHome Level Cement 20kg

SikaHome Level Cement este un glet fin din ciment alb de la Sika, recomandat la finisarea finala a suprafetlor interioare. Sac de 20kg.
44,03 lei 40,46 lei

Glet de ipsos SikaHome Level Gypsum 20kg

SikaHome Level Gypsum este un glet de ipsos alb folosit la interior pentru egalizarea si finisarea peretilor si tavanelor. Sac de 20 kg.
23,80 lei 21,42 lei

Glet de finisaj alb in pasta pentru interior AplaFill, 20kg

Glet pasta APLA AplaFill Finisaj​ este un glet alb in pasta este un glet ultrafin gata preparat, pe baza de rasini acrilice in dispersie apoasa, ce se utilizeaza la interiorul cladirilor civile si industriale, pe pereti sau tavane, pentru realizarea stratului de finisaj necesar inaintea operatiei de vopsire cu vopsele lavabile sau a aplicarii tapetului. Spre deosebire de gleturile la sac, pe baza de ciment sau ipsos, AplaFill glet alb in pasta nu necesita amestecare cu apa si are un timp de lucru nelimitat (in perioada de valabilitate) ceea ce permite reutilizarea materialului ramas in galeata, daca aceasta se pastreaza inchisa cu capac.
65,45 lei 59,50 lei

Glet pasta alba pentru finisaj interior AplaFill, 5kg

Glet pasta APLA AplaFill Finisaj​ este un glet alb in pasta, ultrafin, gata preparat, pe baza de rasini acrilice in dispersie apoasa, ce se foloseste in interiorul cladirilor civile si industriale, pe pereti sau tavane, pentru realizarea stratului ultrafin de finisaj necesar inaintea operatiei de vopsire cu lavabila sau de aplicare tapet.
17,85 lei 16,66 lei

Glet alb de finisaj interior AplaFill, 25 kg

Gletul Apla Fill este un produs ultrafin pe baza de ciment alb aditivat, ce se utilizeaza la interiorul cladirilor civile si industriale, pe pereti sau tavane, pentru realizarea stratului de finisaj necesar inaintea operatiei de vopsire cu vopsele lavabile sau a aplicarii de tapet. Sac 25kg
54,74 lei 49,98 lei

Glet de finisaj interior AplaFill 5kg

AplaFill este un glet ultrafin pe baza de ciment alb aditivat, ce se utilizeaza la interiorul cladirilor civile si industriale, pe pereti sau tavane, pentru realizarea stratului de finisaj necesar inaintea operatiei de vopsire cu vopsele lavabile sau a aplicarii de tapet. Sac 5 kg.
14,28 lei 13,09 lei

Glet alb de finisaj exterior AplaFill , 20kg

Apla Fill Exterior este un produs ultrafin pe baza de ciment alb aditivat cu silicon si cu rasini, ce se utilizeaza la exteriorul si interiorul cladirilor civile si industriale, pentru realizarea stratului de finisaj necesar inaintea operatiei de vopsire cu vopsele lavabile. Sac 20kg.
54,74 lei 49,98 lei

Glet de finisaj pentru exterior pe baza de ciment alb AplaFill , 5kg

AplaFill Exterior este un produs ultrafin pe baza de ciment alb aditivat cu silicon si cu rasini, ce se utilizeaza la exteriorul si interiorul cladirilor civile si industriale, pentru realizarea stratului de finisaj necesar inaintea operatiei de vopsire cu vopsele lavabile. Sac de 5kg
16,66 lei 14,28 lei

Glet de incarcare pe baza de ipsos AplaFill, 25 kg

AplaFill este un produs pe baza de ipsos aditivat, care se utilizeaza la interiorul cladirilor civile si industriale, pentru nivelarea grosiera a peretilor sau a tavanelor, putand inlocui tinciul traditional sau tencuielile manual sau mecanizate pe baza de ipsos.
32,13 lei 28,56 lei