Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Vopsea superlavabila MATA Savana UNISTRAT Ti-Pure, 8L

Vopsea superlavabila MATA Savana UNISTRAT Ti-Pure este o vopsea superlavabila alba, mata, pentru interior, care asigura un finisaj perfect dintr-un singur strat cu ajutorul tehnologiei Ti-Pure One Coat. Vopsea superlavabila MATA Savana UNISTRAT Ti-Pure se utilizeaza la finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor din gips-carton, gleturi, tencuieli minerale de var si ciment. Este special formulata prin tehnlogia Ti-Pure™ One Coat pentru a obtine un finisaj perfect dintr-un singur strat. Galeata 8 litri.
Producător: Savana
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 252,28 lei
230,86 lei

Vopsea superlavabila MATA Savana UNISTRAT Ti-Pure este o vopsea superlavabila alba, mata, pentru interior, care asigura un finisaj perfect dintr-un singur strat cu ajutorul tehnologiei Ti-Pure One Coat. Vopsea superlavabila MATA Savana UNISTRAT Ti-Pure se utilizeaza la finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor din gips-carton, gleturi, tencuieli minerale de var si ciment. Este special formulata prin tehnlogia Ti-Pure™ One Coat pentru a obtine un finisaj perfect dintr-un singur strat.

Vopseaua superlavabila MATA Savana UNISTRAT Ti-Pure este rocomandata pentru suprafete noi, gletuite integral sau suprafete vechi vopsite in nuanta alba/ deschisa: in sistem cu savana amorsa cu rezistenta la mucegai. Deasemenea este recomandata pentru suprafete vopsite in nuanta intensa sau zone reparate: in sistem cu savana amorsa alba.

Beneficii vopsea superlavabila MATA Savana UNISTRAT Ti-Pure:

– 4L sunt suficienti pentru a renova 1 camera.
– finisaj rapid dintr-un singur strat
– vopsire si reamenajare camera in aceeasi zi
– gata de aplicare! NU se dilueaza
– miros redus de vopsea lavabila
– nu stropeste la aplicare

Aplicare:
– un singur strat recomandat
– cu rola microfibra, rola sau pompa airless
– utilizarea unui trafalet deteriorat sau de calitate inferioara poate afecta acoperirea produsului si rezultatul

Acoperire: 11-14 mp/litru/strat in functie de tip suport si mod de aplicare

Uscare: 4-6 ore pentru reamenjare spatiu

Cantitate: 8 litri

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 8 L
Utilizare Interior