Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Vopsea superlavabila alba pentru exterior AplaLux Silicon, 5L

Vopsea superlavabila AplaLux Silicon pentru exterior pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi. Vopseaua AplaLux asigura putere mare de acoperire, un grad de alb ridicat, realizeaza pelicule rezistente la cicluri inghetdezghet si la radiatiile UV.
Producător: Apla
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 95,20 lei
86,87 lei

Vopseaua superlavabila AplaLux Silicon Exterior vopsea superlavabila pentru exterior pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi. Vopseaua AplaLux asigura putere mare de acoperire, un grad de alb ridicat, realizeaza pelicule rezistente la cicluri inghet-dezghet si la radiatiile UV.

AplaLux Exterior este destinata pentru protectia si decorarea suprafetelor exterioare din ciment, mortar, beton, caramizi si alte suprafete minerale. Vopseaua AplaLux pentru exterior, asigura putere mare de acoperire, realizeaza pelicule rezistente la cicluri inghet-dezghet si la radiatiile UV.

Produsul este avizat de catre Consiliul Tehnic Permanent Pentru Constructii prin Agrementul Tehnic nr. 002-04/1269-2015

BENEFICII VOPSEA SUPERLAVABILA APLALUX EXTERIOR

  • Putere mare de acoperire
  • Grad de alb ridicat
  • Rezistenta la ciclurile de inghet – dezghet si la radiatiile UV

ACOPERIRE VOPSEA SUPERLAVABILA APLALUX EXTERIOR

12 ÷ 16 m2/litru/ 1 strat (in functie de tip suport si mod de aplicare). Pierderile de material in cursul prepararii si aplicarii variaza si trebuie luate in considerare suplimentar. Ele depind de metoda si conditiile de aplicare, forma, marimea, textura si profilul suprafetei vopsite.

UTILIZARE VOPSEA SUPERLAVABILA APLALUX EXTERIOR

Pregatire produs

Se conditioneaza produsul la 10 ÷ 30°C si se dilueaza cu apa dupa cum urmeaza:

  • stratul 1 se dilueaza cu aproximativ 14 % apa,
  • stratul 2 se dilueaza cu aproximativ 7 % apa,
  • dilutia este raportata la volumul vopselei in litri;
  • reglarea dilutiei se face prin testarea aplicarii in conditii reale, pe o suprafata de 1 – 2 mp, inainte de inceperea lucrului pe toata suprafata.
  • se omogenizeaza bine inainte de utilizare.

Pregatirea suprafetei

Suprafete noi

- Suprafetele din beton, tencuielile minerale, gleturile de ciment-var trebuie sa fie perfect uscate. Timpul minim de maturare este de 28 zile de la punerea in opera.

- Se indeparteaza reziduurile de material mineral intarit.

- Eventuala eflorescenta se indeparteaza prin mijloace mecanice sau decapare acida. Vopsirea va incepe numai dupa stoparea eflorescentei.

- Se recomanda finisarea cu glet pe baza de ciment alb AplaFill pentru exterior, se usuca conform recomandarilor producatorului, se slefuiesc, se curata de praf si alte impuritati si se amorseaza folosind amorsa de exterior AplaPrimEx.

Suprafete vechi si/sau vopsite in prealabil

- Nu se aplica pe pelicule de lacuri, vopsele si emailuri pe baza de solvent sau zugraveli var/huma;

- Se curata zugraveala sau tencuiala veche neaderenta si se remediaza eventualele defecte ale suportului (exfolieri, fisuri etc.).

- Se recomanda retencuirea si finisarea cu glet pe baza de coment alb AplaFill pentru exterior.

- Zonele pe care s-au efectuat reparatii se lasa sa se matureze minim 72 ore, se niveleaza prin slefuire cu smirghel de granulatie mica sau mecanizat, se curata de praf sau alte impuritati si se amorseaza cu amorsa de exterior AplaPrimEx.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 5 L
Utilizare Interior si exterior