Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Tinci Ceresit CT 29

Masa de spaclu minerala Ceresit CT 29 (tinci) pentru finisarea tencuielilor traditionale si pentru executarea de tencuieli fine la exterior si interior, sac 25kg
Producător: Ceresit
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Preț vechi: 20,58 lei
17,85 lei
Tr comandate minim 2 bucati

Tinci Ceresit CT 29

Se foloseste tinci Ceresit CT 29 pentru grosimi intre 3 si 10mm la finisarea tencuielilor traditionale, la interior sau exterior, sau la netezirea suprafetelor tencuite si la umplerea unor neregularitatilor mai pronuntate ale acestora.

DOMENII DE UTILIZARE CT29
Proprietatile tinci-ului Ceresit CT 29 fac posibila aplicarea finisajelor din glet la pereti si tavane, acoperind complet asperitatile tencuielii traditionale. Datorita bunei aderente, produsul tinci se poate aplica atat pe tencuieli rugoase cat si pe tencuieli driscuite si pe suprafetele betoanelor, atat pe pereti cat si pe pardoseli.
Ceresit CT 29 tinci se poate utiliza si la nivelarea stratului suport inainte de executarea lucrarilor clasice de tencuiala si la lucrari marunte de zidarie.
Pentru obtinerea de suprafete foarte netede la interior se recomanda aplicarea sistemului de gleturi Ceresit CT 126 în combinatie cu Ceresit CT 127.
La exterior, pentru obtinerea de suprafete netede in vederea acoperirii cu vopsea, se recomanda aplicarea gletului Ceresit CT 227.

Fisa tehnica tinci Ceresit CT 29

Specificații produse
Attribute name Attribute value
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior