Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Spuma poliuretanica cu expandare ridicata Ceresit TS 65

Spuma poliuretanica de pistol, autoexpandabila (aprox. 35% mai multa spuma), pentru montajul tocurilor de usi si ferestre, izolarea si umplerea spatiilor in zidarie, tub 850 ml
Producător: Ceresit
21,28 lei
21,42 lei

Ceresit TS 65

CARACTERISTICI
• Aderenta deosebita pe majoritatea tipurilor de materiale
• Izolare termica si acustica ridicata
• Rezistenta la umiditate
• Rezistenta la îmbatrânire
• Raport calitate - pret exceptional
• Dozare precisa
• Presiunea exercitata la întarire este mica
• Capacitate mare de umplere
• Pierderi minime datorita dozajului foarte fin
Ceresit TS 65 PU Gunfoam megafoam este o spuma poliuretanica monocomponenta, la un pret excelent. Ceresit TS 65 este ambalata în tuburi sub presiune prevazute cu cap filetat special conceput pentru fixarea pistolului de aplicare. Spuma poliuretanica TS 65 este autoexpandabila si formeaza o pelicula dupa aproximativ 10 minute. Timpul total de întarire este de maxim 24 ore.
Cantitatea de spuma TS 65 obtinuta dintr-un singur tub este cu aproximativ 35% mai mare decât spuma obisnuita de pistol.
Expandarea depinde foarte mult de conditiile de lucru: temperatura, umiditate, spatiu de expandare, etc. Un volum foarte mare de spuma TS 65 este obtinut datorita unei compozitii inovatoare având o structura semirigida si densitate scazuta. Nu apar deformatii post expandare.
Spuma poliuretanica Ceresit TS 65 întarita nu este toxica.

DOMENII DE UTILIZARE
• Montarea ferestrelor si a ramelor de usi
• Umplerea golurilor
• Etansarea spatiilor deschise si materiale de izolatie (ex.: panouri sandwich)
• Creeaza bariere fonoizolante
• Umplerea golurilor pe lânga tevi
• Fixarea panourilor termoizolante, a placilor de acoperis etc.

MOD DE UTILIZARE
Înainte de aplicare, tubul de TS 65 trebuie tinut la temperatura camerei pe o perioada de cel putin 12 ore. Înainte de utilizarea TS 65, tubul se va agita energic timp de 15 sec. Îndepartati capacul de plastic al tubului de TS 65 si însurubati prin strângere tubul la pistolul de aplicare. În timpul utilizarii tubul de TS 65 trebuie tinut neaparat în pozitie verticala. Suprafetele pe care se aplica trebuie sa fie curate si desprafuite. De asemenea, suprafetele pot fi umede dar nu înghetate. Umezirea suprafetelor de contact, precum si a spumei îmbunatateste aderenta si structura celulara a spumei TS 65 întarite. Nu se recomanda demontarea tubului înainte de golirea lui totala. Când se înlocuieste tubul, acesta trebuie agitat energic. Înlocuirea se face prin desurubarea vechiului tub si montarea imediata a celui nou, pentru a preveni patrunderea aerului în pistol. Pistolul se curata folosind Ceresit PU Profi Cleaner. Spuma poliuretanica întarita poate fi îndepartata numai mecanic.

INSTRUCTIUNI DE SIGURANTA
Contine difenilmetan 4,4 % diisocyanate. Daunator la inhalare. Iritanta pentru ochi, sistemul respirator si piele.
Poate cauza sensibilizarea pielii. În caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa si cereti sfatul medicului. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu jet de apa cu sapun. Datorita componentilor gazosi asigurati o ventilare buna pe timpul lucrului. Toate gazele – CO2, propan si butan sunt gaze mai grele ca aerul. 
Ceresit TS 65 PU Gunfoam megafoam nu este daunatoare stratului de ozon. Recipient sub presiune. Expunerea la temperaturi mai mari de 50°C poate cauza explozie. A nu se gauri sau arunca doza în foc. A nu se pulveriza în preajma unei surse de caldura sau a focului ! A nu se lasa la îndemâna copiilor!

DEPOZITARE
Temperatura de aplicare pentru Ceresit TS 65 este de min +5°C. A nu se depozita la temperaturi mai mari de +50°C. Pentru o pastrare îndelungata, evitati depozitarea la temperaturi de peste +25°C si sub -5°C (pentru o scurta perioada de timp la -20°C). Depozitati vertical recipientul de TS 65.

AMBALARE
Tub 800 ml.

DATE TEHNICE

Densitate 14 … 18 kg/m3
Timpul necesar formarii crustei (ca 20°C/ RH> 30 %) 5-12 min
Timp de taiere cca 1 h (RH 93 %) sau 8 h(RH ca 15 %)
Timp de întarire max 24 h
Volum de expandare <70 %
Presiunea exercitata la întarire < 20 N/dm2
Stabilitate dimensionala +/- 5 %
Clasa de rezistenta la foc F (EN 13501-1)
Stabilitatea termica a spumei întarite - 55°C – + 100°C
Temperatura minima de aplicare + 5° C
Conductivitate termica (spuma întarita) 0,030 W/m K
Productivitatea spumei min. 50 L
Specificații produse
Ambalare Tub
Cantitate 850 ml
Utilizare Interior si exterior