Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Spuma poliuretanica pentru iarna Ceresit TS 52

Spuma poliuretanica de pistol Ceresit TS 52 cu expandare controlata, pentru montajul tocurilor de usi si ferestre, izolarea si umplerea spatiilor in zidarie, preferabil iarna, 750 ml
Producător: Ceresit
27,36 lei
23,80 lei

Ceresit TS 52

CARACTERISTICI
• Aderenta deosebita pe majoritatea tipurilor de materiale
• Izolare termica si acustica ridicata
• Rezistenta la umiditate
• Capacitate mare de umplere
• Dozare precisa
• Pierderi minime datorita dozajului foarte fin
• Rezistenta la îmbatrânire
Ceresit TS 52 este o spuma poliuretanica monocomponenta, la un pret exceptional, gata de utilizare, cu întarire la umiditate. Este ambalata în tuburi sub presiune prevazute cu un cap filetat special conceput pentru fixarea pistolului de aplicare. Exista posibilitatea de a obtine un volum de 40 litri de spuma întarita dintr-un tubde TS 52, dar aceasta depinde foarte mult de conditiile de lucru - temperatura, umiditatea aerului, spatiul disponibil pentru expandare etc. Produsul TS 52 se poate aplica pâna la -100C . De când spuma expandeaza între 20 si 70 % pâna la întarirea completa, trebuie luat în considerare un spatiu de expandare suplimentar. La temperaturi joase expandarea este mai lenta. Spuma poliuretanica TS 52 întarita nu este toxica.

DOMENII DE UTILIZARE
• Montarea ferestrelor si a ramelor de usi
• Umplerea golurilor
• Etansarea spatiilor deschise în acoperisuri si materiale de izolatie (ex.: panouri sandwich)
• Creeaza bariere fonoizolante
• Umplerea golurilor pe lânga tevi
• Fixarea panourilor termoizolante, a placilor de acoperis, etc.

MOD DE UTILIZARE
Înainte de aplicare, tubul de Ceresit TS 52 trebuie tinut la temperatura camerei pe o perioada de cel putin 12 ore. Tubul de TS 52 se va agita energic de cca 20 ori sau timp de15 sec. Îndepartati capacul de plastic al tubului si însurubati prin strângere teava de plastic la tub. În timpul lucrului, tubul de TS 52 trebuie tinut neaparat în pozitie verticala. Suprafetele pe care se aplica trebuie sa fie curate si desprafuite. De asemenea, suprafetele pot fi umede, dar nu înghetate. Umezirea suprafetelor de contact, precum si a spumei îmbunatateste aderenta si structura celulara a spumei întarite. Nu se recomanda demontarea tubului înainte de golirea totala.
Când se înlocuieste tubul de TS 52, acesta trebuie agitat energic. Înlocuirea se face prin desurubarea vechiului tub si montarea imediata a celui nou, pentru a preveni patrunderea aerului în pistol. Pistolul se curata folosind Ceresit PU Profi Cleaner. Spuma întarita poate fi îndepartata numai mecanic (ex.: taiere).

INSTRUCTIUNI DE SIGURANTA
Contine difenilmetan 4,4 % diisocyanate. Daunator la inhalare. Iritanta pentru ochi, sistemul respirator si piele. Poate cauza sensibilitate pielii. În caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa si cereti sfatul medicului. Dupa contactul cu pielea spalati imediat cu jet de apa cu sapun.
Din cauza componentilor gazosi asigurati o ventilare buna pe timpul lucrului. Toate gazele - CO2, propan si butan sunt gaze mai grele ca aerul. Spuma Ceresit TS 52 nu este daunatoare stratului de ozon. Recipient sub presiune.
Expunerea la temperaturi mai mari de 500C poate cauza explozie. A nu se gauri sau arunca doza în foc. A nu se pulveriza în preajma unei surse de caldura sau a focului! A nu se lasa la îndemâna copiilor!

DEPOZITARE
Temperatura de aplicare pentru Ceresit TS 52 este de min. -10°C. A nu se depozita la temperaturi mai mari de +50°C. Pentru o pastrare îndelungata, evitati depozitarea la temperaturi de peste 25°C si sub -5°C. Depozitati vertical recipientul de TS 52.

AMBALARE
Tub 750ml.

DATE TEHNICE

Densitate 17-25 Kg/m3 
Timpul necesar formarii crustei (cca. 20°C/RH>30%) 7-16 min. 
Temperatura de întarire si taiere Temp. de aplicare Timp de întarire
-10°C 7-10h
0°C 3-5h
+20°C 1.5h
Volum de expandare Temp. de aplicare Vol. de expan.
-10°C 30L
0°C 35L
+20°C 40L
Temperatura minima de aplicare - 10° C 
Stabilitate dimensionala ± 5% 
Absorbtie de apa max. 20% 
Clasa de rezistenta la foc F (EN 13501-1) 
Stabilitatea termica a spumei întarite -55°C – 100°C 
Conductivitate termica 0.030 W/mK 
Specificații produse
Ambalare Tub
Cantitate 750 ml
Utilizare Interior si exterior