Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Spray curatare Ceresit TS 100 Cleaner

Spray de curatare pentru spuma poliuretanica in faza proaspata, in special a pistoalelor de aplicare, 500ml
Producător: Ceresit
Preț vechi: 22,36 lei
20,23 lei

Ceresit TS 100 Cleaner

CARACTERISTICI
Ceresit TS 100 Cleaner a fost conceput pentru curatarea pistoalelor de aplicare. Contine un gaz propagant, care corespunde cu ultimele norme europene pentru protectia mediului înconjurator, fara a dauna stratului de ozon.
Ceresit TS 100 Cleaner îndeparteaza spuma poluretanica neîntarita.
Este ambalat în tuburi de metal sub presiune prevazute cu un inel de adaptare care se însurubeaza la pistol. Pentru folosirea fara pistol, tubul este prevazut cu un cap tip spray. Aceasta functionalitate multipla vine în întâmpinarea cerintelor aplicatorilor profesionisti.

DOMENII DE UTILIZARE
Curatarea pistolului de aplicare este necesara în urmatoarele conditii:
• Când sunt întâmpinate dificultati în folosirea pistolului.
• Daca pistolul nu a mai fost folosit pe o perioada mai mare de o luna.
• Când, dupa îndepartarea tubului de pe pistol, tubul nu este înlocuit cu un altul.

MOD DE UTILIZARE
Se recomanda cu strictete curatarea pistolului regulat la intervale de 2-3 luni. Curatarea regulata garanteaza functionarea de lunga durata si fara probleme a pistolului.
Pistolul trebuie însurubat foarte bine pe tub. Ceresit TS 100 Cleaner nu poate fi folosit pentru curatarea spumei întarite! Poate distruge suprafetele lacuite, textilele si materialele
plastice! A se evita pulverizarea pe suprafetele nepatate. Solvent puternic!

INSTRUCTIUNI DE SIGURANTA
A se consulta fisa de securitate a produsului. Recipient sub presiune. Expunerea la temperaturi mai mari de + 50°C poate cauza explozia. A nu se gauri sau arunca doza în foc. A nu se pulveriza în preajma unei surse de caldura sau a focului! Trebuie asigurata o ventilare corespunzatoare în timpul lucrului! Contine compusi extrem de inflamabili. Fara o ventilare corespunzatoare exista risc de explozie! A nu se lasa la îndemâna copiilor!

DEPOZITARE
Temperatura de aplicare pentru acest produs este de min. + 5°C. A nu se depozita la temperaturi mai mari de +50°C. Pentru o pastrare îndelungata, evitati depozitarea la temperaturi de peste 25°C si sub -5°C. A se depozita în pozitie verticala!

AMBALARE
Tub 500ml.

Specificații produse
Attribute name Attribute value
Ambalare Tub
Cantitate 500 ml
Utilizare Interior