Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv faianta SikaHome TileBond Ceramic 25kg

SikaHome TileBond Ceramic este un adeziv standard (C1T) pe bază de ciment, la sac de 25kg, folosit la lipirea placilor ceramice, indeosebi a faiantei de minimum 50 x 50 mm si maximum 400 x 400 mm.
Producător: Sika
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 20,23 lei
17,85 lei

SikaHomeTileBond Ceramic

SikaHomeTileBond Ceramic este un adeziv pe bază de ciment, agregate selecționate de siliciu și cuarț și aditivi speciali,cu consistenţă fină, clasa C1T, care conferă precizie la păstrarea constantă a lăţimii rosturilor fara distantieri şi asigură montajul pe verticala începind cu o cotă convenabil aleasă, fără alunecarea plăcilor ceramice (tixotropic).

UTILIZĂRI

Pentru lipirea în pat subțire, (grosime maximum 1cm), a plăcilor ceramice la interiorul clădirilor, pe toate suporturile tradiționale utilizate în construcții, instabile dimensional și lipsite de vibrații, pe suprafețe verticale (pereti) sau orizontale (pardoseli), fara contractii sau dilatari: sape, tencuieli, beton, gips-carton, ...

SikaHomeTileBond Ceramic este adecvat lipirii tuturor tipurilor de plăci ceramice (gresie, faianta) sau din piatra naturala (nesusceptibile la pătare),cu dimensiuni cuprinse între 50x50mm și 400x400mm.

În caz de dubii asupra stabilității suportului, cu precădere la utilizarea de plăci cu absorbție E ≤0,5% conform SR EN 14411:2012, se recomandă utilizarea adezivului SikaHome TileBond Flexible.

SikaHome TileBond Ceramic poate fi utilizat pentru următoarele aplicații:

Pereți și pardoseli la interior, în condiții normale;

Pereți și pardoseli la interior în zone cu apă în regim nepermanent (duș, baie, bucatarie).

AMBALARE

Saci de 25 kg

Fisa tehnica adeziv faianta SikaHome TileBond Ceramic: Adeziv faianta SikaHome TileBond Ceramic.pdf

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior