Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Vopsea superlavabila interior, Savana Teflon antimucegai baie si bucatarie, Alb 8,5 L

Vopsea superlavabilă Savana Teflon pentru spatii interioare expuse la umiditate (bai, bucatarii, subsoluri, etc), ce conferă suprafeţei vopsite atat rezistenta la mucegai, cat si la pătare şi murdărire. Galeata de 8,5 litri
Producător: Savana
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 192,78 lei
167,79 lei

Vopseaua Savana cu Teflon 8,5 L este o vopsea lavabila, de culoare alba, pentru baie si bucatarie. Ea este recomandata la reimprospatarea rapida a spatiilor predispuse la umezeala si mucegai.

Este recomandata in special pentru spatii interioare expuse la umiditate (baie, bucatarie, subsoluri, etc), intrucat confera suprafetei vopsite atat rezistenta la mucegai, cat si la patare si murdarire. Are durabilitate excelenta, realizeaza pelicule superlavabile, permeabile la vaporii de apa, asigurand "respiratia" peretilor.

Principalele caracteristici si beneficii:

  • produs cu aditiv Teflon;
  • superlavabilitate;
  • rezistenta superioara la patare si murdarire;
  • putere superioara de acoperire;
  • permite respiratia peretilor;
  • previne aparitia mucegaiului.

 Beneficiile Teflonului

Teflon este o marca inregistrata a DuPont, folosita sub licenta de catre Fabryo Corporation. Teflonul din produsele Savana ofera o rezistenta ridicata la patare si murdarie, suprafetele fiind mult mai usor de curatat.

Savana este singura marca ce ofera o gama completa de produse de decorare ce contine Teflon (vopsea lavabila, vopsea pentru lemn si metal si lac pentru lemn), ca urmare a incheierii unui parteneriat pe termen lung cu compania Du Pont, singurul detinator la nivel mondial al aditivului Teflon. Gama savana cu Teflon este unica in Sud-Estul Europei, oferind consumatorilor romani una dintre cele mai performante produse de decorare.

Mod de aplicare:

Vopseaua se aplica pe suprafete stabile, rezistente, curate, lipsite de praf sau grasimi. Aplica doua straturi, primul diluat cu apa max. 10%, iar cel final nediluat au diluat cu max. 5 % apa. Poti folosi pensula, rola sau pompa airless.Se poate nuanta cu Savana colorant superconcentrat pentru vopsea lavabila.Se poate nuanta cu Savana colorant superconcentrat pentru vopsea lavabila.

Randamentul teoretic de aplicare este de 13 – 15 mp/l/strat.

Termenul de valabilitate este de 24 de luni de la data fabricatiei, in ambalaj original, inchis etans.

Specificatii tehnice:

  • Culoare: Alb
  • Cantitate: 8,5 L
  • Timp de uscare: 24 h
Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 8 L
Utilizare Interior