Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Sapa autonivelanta Ceresit DH maxi trafic intens

Sapa autonivelanta Ceresit DH maxi destinata traficului intens, numai la interior, pentru grosimi intre 3-30 mm, sac 25kg
Disponibilitate: În stoc
64,91 lei
58,31 lei

Sapa Ceresit DH Maxi

Sapa autonivelanta Ceresit DH maxi, fara contractii, destinata traficului intens, atat pentru nivelarea suprafetelor absorbante, cat si a celor neabsorbante, pentru grosimi ale sapei intre 3 si 30 mm. Sapa Ceresit DH Maxi nu se poate utiliza în locuri umede sau la exterior. Sapa Ceresit DH Maxi are o priza foarte rapida fiind circulabila dupa 3 ore si se poate chiar acoperi dupa o zi sau doua.

Sapa Ceresit DH Maxi este un material pentru nivelarea unor suprafete interioare de podea, de sub pardoselile generale ale blocurilor de locuinte si cladirilor publice (mocheta de podea, parchet, PVC, linoleum, cauciuc), pana la o grosime de maxim 3cm. 
Sapa Ceresit DH Maxi serveste la nivelarea suprafetelor de beton, beton usor, sapa de ciment etc. cu o rezistenta de cel putin 15 N/mm2. Dupa tratamentul prealabil corespunzator, se poate utiliza DH Maxi pentru nivelarea pardoselilor din sapa de anhidrit, ceramica (Terrazzo, piatra artificiala, placi etc.) 
Sapa Ceresit DH Maxi se poate aplica si mecanic.

Fisa tehnica sapa Ceresit DH Maxi

Specificații produse
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior