Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Polistiren extrudat Austrotherm XPS 2cm

Polistiren extrudat XPS la super pret pentru termoizolarea infrastructurii cladirilor, rezistente la compresiune, foarte greu permeabile, cu stabilitate dimensionala si proprietati excelente de protectie termica.
Disponibilitate: Stoc epuizat momentan - produsul va fi expediat cand va intra in stoc
161,84 lei

AUSTROTHERM XPS este un material termoizolator ieftin de culoare roz, din polistiren extrudat, sub forma de placi, usor de manipulat, produs la diferite grosimi standard. Datorita celulelor sale inchise, XPS nu absoarbe capilar apa, oferind astfel termoizolatie maxima la un pret decent. In plus, placile XPS au proprietati mecanice excelente, ele sunt foarte rezistente la compresiune si prezinta stabilitate dimensionala.
Prin calitatile sale termoizolante excelente, polistirenul extrudat este adecvat pentru un numar mare de domenii de utilizare, fiind insa recomandat mai ales in cazul elementelor de constructie aflate in contact cu terenul, pentru:
-termoizolatia perimetrala
-protectia hidroizolatiilor.
Incaperile de la subsoluri devin perfect locuibile, intregul spatiu de la subsol fiind astfel perfect protejat. Nu se impun limite de adancime, placile utilizandu-se si la peste 3m adancime.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bax
Cantitate 20 buc
Utilizare Interior si exterior