Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Solutie pre-curatare parchet Thomsit PP88

Solutie pe baza de apa pentru curatarea pardoselilor din parchet lacuit sau prefabricat, pluta, pvc, piatra si cauciuc, bidon 1L - NUMAI LA COMANDA
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP88

CARACTERISTICI
Solutia Thomsit PP88 este indicata pentru precuratarea sau curatarea intermediara rapida, de exemplu a parchetului murdar, lacuit, prefabricat sau a pardoselilor din lemn, pluta, PVC, linoleum, piatra si cauciuc si poate fi folosita si pentru suprafete de lemn în exterior (pardoseala terasei, mobila, etc.). Efectuati întotdeauna un test preliminar. Solutia Thomsit PP88 este compatibila cu toate produsele de întretinere Thomsit.
Thomsit PP88 este foarte eficienta, suprafetele se curata foarte bine si se usuca rapid.

DOMENII DE UTILIZARE
Thomsit PP88 este destinat pardoselilor din parchet lacuit, parchet prefabricat, pluta, PVC, piatra si cauciuc.

MOD DE APLICARE
Aplicare si consum: În functie de gradul de murdarire Thomsit PP88 se aplica pe suprafata diluata cu apa (50-100 ml, aproximativ 1/2-1 ceasca în 10 litri de apa) sau nediluata. Murdaria se îndeparteaza cu un mop.
Întretinere: Thomsit PP80 sau Thomsit ulei de întretinere. Va rugam sa respectati instructiunile pentru întretinere. Murdaria foarte solida se îndeparteaza cu Thomsit Base Cleaner G88 (vezi fisa tehnica).
Precautii: A nu se lasa la îndemana copiiilor si a se purta manusi de protectie.
Sfaturi utile: În principiu suprafata nu trebuie udata în exces cu ocazia curatarii, deoarece în caz contrar suprafata se poate umfla. Aplicarea corecta reprezinta o parte esentiala a întretinerii suprafetei. Întotdeauna se curata cu carpa umeda.
Amestecarea cu produse de curatare si întretinere, altele decat produsele Thomsit, precum si folosirea altor produse împreuna cu Thomsit PP88 pot conduce la deteriorarea suprafetei.
Va rugam urmati instructiunile de întretinere pentru suprafetele lacuite, tratate cu ulei sau ceara.
Continut conform Recomandarii EU: Mai putin de 3% detergenti neionici, substante auxiliare, substante conservante.
Întretinere si curatare conform DIN 18356: O suprafata lacuita trebuie sa fie curatata si întretinuta corespunzator. Ne asumam raspunderea doar în cazul aplicarii corecte a sistemului de întretinere prevazut de producatori. Spalarea sau curatarea folosind de exemplu produse neutre nu reprezinta o metoda de întretinere corespunzatoare si determina îmbibarea cu apa a stratului de lac si cojirea acestuia.
Pentru a evita deteriorarea suprafetei tratata cu lac sau ulei si pentru mentinerea de durata a calitatii pardoselii folositi numai produse de curatare si întretinere Thomsit corespunzatoare.
Nota:
* Daca stratul de lac se uzeaza din cauza traficului intens este necesara slefuirea suprafetei si reaplicarea stratului de lac.
* Procesul de lacuire reprezinta o operatiune ce trebuie efectuata de specialist, pot aparea de exemplu particule de praf pe suprafata dar acest lucru nu are nicio influenta asupra durabilitatii pardoselii.
* Pentru primele saptamani recomandam numai curatarea uscata si evitarea asezarii de covoare. Obiectele grele si mobila se vor aseza cu atentie.
* Suportul pentru covoare, rotile scaunelor de birou, pastilele de pasla protectoare sub mobila si scaune trebuie sa fie potrivite pentru suprafete lacuite (de ex. sa nu contina aditivi de înmuiere). În cazul scaunelor cu roti se vor folosi numai roti conform DIN 68131;
suplimentar se recomanda folosirea de straturi de protectie.
Temperatura: Pentru mentinerea pe termen lung a suprafetei si a starii de confort asigurati o temperatura de +20ºC si o umiditate relativa a aerului de 55%. O umiditate a aerului mai scazuta poate cauza formarea rosturilor în parchet. Daca este cazul, folositi o instalatie de umezire a aerului.
Nota pentru pardoseli din parchet si lemn: Lemnul este un produs al naturii care lucreaza si se adapteaza permanent la temperatura din încapere. În timpul perioadei în care este necesara încalzirea, umiditatea aerului scade. Lemnul reactioneaza la acest proces prin cedarea propriei umiditati si prin contractare.
Cu cat încaperea este încalzita mai mult timp si mai puternic, cu atat mai scazuta va fi umiditatea aerului si cu atat mai multe rosturi pot aparea.
Rosturile cele mai mari apar de regula la sfarsitul perioadei de încalzire.
La sfarsitul verii rosturile sunt de regula foarte înguste si chiar închise.
Lipsa de umiditate a aerului este periculoasa din punct de vedere fizic: afecteaza starea generala, conduce la uscarea membranelor si cauzeaza infectii.

AMBALARE
Bidoane plastic de 1 L.

TERMEN DE VALABILITATE
In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase, în recipientul original închis) perioada de valabilitate este de 6 luni.
 

Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 1 L
Utilizare Interior