Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Polistiren extrudat Austrotherm 3cm

Placi de polistiren extrudat Austrotherm utilizate la sisteme de termoizolatii cu incarcare mecanica deosebita (a peretilor, pardoselii, planseelor, acoperisurilor, puntilor termice si a fundatiilor).
Disponibilitate: Stoc epuizat momentan - produsul va fi expediat cand va intra in stoc
161,84 lei

Polistiren Austrotherm

Polistiren-ul AUSTROTHERM este un material termoizolator de culoare roz, sub forma de placi, usor de manipulat, produs la diferite grosimi standard. Datorita celulelor sale inchise, polistiren-ul Austrotherm nu absoarbe capilar apa, oferind astfel termoizolatie maxima. In plus, placile Austrotherm au proprietati mecanice excelente, ele sunt foarte rezistente la compresiune si prezinta stabilitate dimensionala.
Prin calitatile sale termoizolante excelente, polistirenul extrudat Austrotherm este adecvat pentru un numar mare de domenii de utilizare, fiind insa recomandat mai ales in cazul elementelor de constructie aflate in contact cu terenul, pentru:
- termoizolatia perimetrala;
- protectia hidroizolatiilor.
Incaperile de la subsoluri devin perfect locuibile, intregul spatiu de la subsol fiind astfel perfect protejat. Nu se impun limite de adancime, placile utilizandu-se si la peste 3m adancime.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bax
Cantitate 14 buc
Utilizare Interior si exterior