Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Placari Rigips RF ignifug 12,5x1200x2600

Placi Rigips antifoc cu adaos de fibre de sticla, ignifugate si impregnate, caracteristici care permit utilizarea in medii cu umiditate ridicata si care impun rezistente sporite la foc.
Producător: Rigips
Disponibilitate: Stoc epuizat momentan - produsul va fi expediat cand va intra in stoc
Preț vechi: 34,51 lei
32,13 lei

Placari Rigips roz cu protectie impotriva incendiilor. Cod: RF (DF)
Aspect: gips carton de culoare roz pe partea din fata cu inscripţie de culoare rosie pe muchie.
• Se utilizeaza la placari in scopul obtinerii unei rezistenţe superioare la incendiu a constructiilor realizate – avand aceasta destinatie prin modul de concepere ignifug - pentru protectia impotriva incendiilor, placile din gips carton Rigips RF sunt prevazute cu  o armatura din sticla, care mareste rezistenta invelisului in cazul unui incendiu)
• Rezistenta indelungata la temperaturi ridicate, suprafata placarii Rigips pastrandu-se la 45°C
• La o temperatura de 20°C in interior, umiditatea poate ajunge pana la 60%  (valorile sunt identice cu cele pentru placarile Rigips de constructii)

De fapt, ipsosul este mare amator de apa, ceea ce contribuie serios la rezistenta la foc. Studiile au aratat ca placarile Rigips RF pot suporta temperaturi ridicate chiar si trei ore. Din acest motiv, Rigips RF este folosit si pentru placarea elementelor de structura din lemn ale mansardelor, protejandu-le.

Dimensiuni placa Rigips RF roz: 12,5 x 1200 x 2600 mm. Nota: Alte latimi sau lungimi sunt disponibile pe baza de comanda, iar conditiile de livrare le puteti afla de la unitatile de desfacere.