Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Lac parchet trafic intens Thomsit PP60

Lac Thomsit PP60, bicomponent poliuretanic, pe baza de apa, semi-mat, destinat traficului intens, Extrem Protect, bidon 4,5L - NUMAI LA COMANDA
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP60

CARACTERISTICI
Thomsit PP60 este unul din lacurile de parchet, bicomponent, pe baza de apa,semi-mat (cu intaritor).

DOMENII DE UTILIZARE

Thomsit PP60 Extrem Protect este un lac pentru parchet, pardoseli din lemn, scari si lemn în interior, cu trafic intens. Partial indicat pentru lemnul exotic, de ex. numai cu un continut redus de ulei. Efectuati întotdeauna un test preliminar! În mod special în cazul lemnului de nuanta natural-deschis (de ex. artar). Pentru a intensifica nuanta naturala alemnului (de ex. stejar) aplicati întai strat de amorsa Thomsit PP20. ThomsitPP60 are uscare foarte rapida, capacitate ridicata de acoperire a porilor, usorde aplicat, poate fi slefuit foarte bine, rezistent la apa si substante chimice folosite în gospodarie, rezistent la urme de tocuri de încaltaminte, rezistentla alunecare conform DIN 18032, partea a doua. Întarire completa dupa aproximativ 3 zile, nu este periculos pentru mediu.

MOD DE APLICARE

Adaugati intaritorul Thomsit PP60/65 Harter în lacul Thomsit PP60 si agitati bine aproximativ 15 secunde. Nu amestecati! Asteptati 1-2 minute înainte de aplicare. Amestecul lac si intaritor poate fi folosit ca amorsa sau strat de acoperire. Preparati cantitatea de amestec Thomsit PP60 + intaritorThomsit PP60/65 pe care estimati ca o veti folosi în 6 ore. Raport amestecare:20 (lac):1(agent de întarire). Suprafata ce urmeaza a fi tratata trebuie sa fie curata, de ex. fara urme de praf, ulei, ceara si grasime, si îndepartati orice alte reziduuri. Pentru a obtine o suprafata de cea mai buna calitate slefuiti cat de fin posibil (slefuire finala cu smirghel sau banda abraziva, granulatie 100-120).
1. Amorsare: pentru a obtine o nuanta calda a lemnului grunduiti cu grund Thomsit PP20. Pentru lemnul puternic absorbant (de ex. fag) aplicati grundul curola si nu cu spatula.
2. Stratul final: Aplicati 1-3 straturi de amestec Thomsit PP60 + intaritorThomsit PP60/65 Harter cu rola, aproximativ 130 g/mp per aplicare.
Amestecul Thomsit PP60 si intaritor poate fi aplicat de asemenea cu pistolul pulverizator. Se acorda consultanta individuala.
Nota: Timpul de asteptare între aplicarea straturilor nu trebuie sa depaseasca 12 ore. În caz contrar, este necesara slefuirea înainte de aplicarea lacului (slefuirecu granulatie 120).
Nu se slefuieste suprafata intermediara dupa grunduire. Slefuirea se realizeaza numai înainte de aplicarea stratului final! (discuri de slefuire si benzi cu granulatie 120). Consum total (grund + strat final) min. 360 g/mp (pe suprafete puternic solicitate aproximativ 400 g/mp).
Timpul de uscare: Timp de uscare dupa prima aplicare cu spatula aproximativ 10 minute, dupa a doua aplicare aproximativ 30 de minute. Dupa aplicarea ultimului strat de grund roll-on aproximativ 2 ore. Timpul de uscare mentionat este valabil pentru o temperatura de +20ºC si o umiditate relativa a aerului de 55%.O umiditate relativa a aerului mai crescuta sau o temperatura mai redusa determina întarzierea procesului de uscare. Asigurati aerisirea corespunzatoare. Fara curenti de aer!
Nu aplicati lacul la o temperatura sub +15ºC sau peste +30ºC. Uneltele de aplicare trebuie curatate cu apa imediat dupa folosire.
Unelte de aplicare: pentru aplicarea lacului Thomsit PP60 se folosesc rola si pensula. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate folositi doar unelte corespunzatoare. Curatati uneltele imediat dupa folosire cu servete absorbante, dupa care spalati abundent cu apa.
Agenti de slefuire: discuri abrazive, benzi abrazive de diferite tipuri.
Temperatura de aplicare: între +15ºC si +30ºC.
Curatare si întretinere: Recomandam Thomsit PP80 în mod special pentru suprafetele lucioase, iar pentru îndepartarea murdariei solide si pentru realizarea unei curatarii de baza Thomsit Base Cleaner G88.
Nu garantam obtinerea rezultatelor în cazul folosirii de alte produse în afara produselor Thomsit pentru curatare si întretinere.
Lacuirea ulterioara: Lacuirea ulterioara a suprafetelor lacuite este posibila cu amestecul lac si intaritor dupa o curatare de baza cu THOMSIT Base Cleaner G88 si slefuirea suprafetei (granulatie 100).
Parchetul uzat si lacuit trebuie sa fie înainte de aplicarea lacului complet indepartat(raschetat). În cazul parchetului prefabricat verificati întai
straturile superioare (se recomanda consultanta individuala).
Masuri de precautie: A nu se lasa la îndemana copiiilor. Nu inhalati!
Asigurati aerisirea corespunzatoare în timpul aplicarii si dupa. Nu deversati produsul în canalizare, apa sau sol. Purtati o masca de protectie si evitati contactul cu pielea si ochii, în caz de contact spalati imediat zonele afectate. Substanta si recipientul trebuie îndepartate în conditii de siguranta.
Fise tehnice de siguranta sunt puse la dispozitia specialistilor, la cerere.
Clasa poluare apa: 1.

DEPOZITARE

A se depozita în locuri racoroase si uscate (temperatura de depozitare si transport între +6ºC si +30 ºC). Perioada de valabilitate aprodusului pastrat în ambalajul original închis este de 6 luni. Recipientele deschise se închid bine si se folosesc cat mai curand. A se proteja de înghet!

AMBALARE

Bidoane plastic de 4,5 L .

TERMEN DE VALABILITATE

In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase, în recipientul original închis) perioada de valabilitate este de 6 luni.

 

Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 4,5 L
Utilizare Interior