Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Lac pentru parchet Thomsit PP70

Lac pentru parchet Thomsit PP70, uretanic, monocomponent, destinat traficului foarte intens, bidon 10L
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP70

CARACTERISTICI
Thomsit PP70 este un lac monocomponent pe baza de rasina alchidiuretan cu continut de solventi, pe baza de materii prime naturale cu hidrocarburi nearomate. Thomsit PP70 este disponibil ca produs gata pentru a fi aplicat: mat, semi-mat sau lucios.

DOMENII DE UTILIZARE
Thomsit PP70 este adecvat pentru suprafete cu trafic extrem (foarte intens) din lemn de esenta moale, tare sau exotica, de ex. parchet, scanduri pentru pardoseli, scari, pardoseli din blocuri de lemn, pardoseli din lemn cu sistem de încalzire si pardoseli suspendate. Adecvat pentru sali sportive si scoli conform DIN 18032 partea a doua (întretinere cu Thomsit PP80). În mod special pentru lemn cu tendinta de umflare sau contractare, de ex. lemn de fag. De asemenea pentru mobilier de gradina. Thomsit PP70 este rezistent la urmele lasate de tocul pantofilor, cu durabilitate sporita, usor de aplicat, cu uscare rapida, solventi slabi, cu rezistenta sporita la substantele chimice folosite în gospodarie si apa. Recomandat pentru esente exotice.

MOD DE APLICARE
Thomsit PP70 se foloseste ca amorsa si ca strat de protectie. Suprafata trebuie sa fie uscata, complet curata, fara urme de praf, ulei, ceara sau
grasime si fara orice alte reziduuri. Înainte de aplicare si în timpul aplicarii amestecati bine produsul Thomsit PP70.
În mod special, în cazul lemnului exotic recomandam efectuarea unui test preliminar. Daca este cazul, curatati suprafata cu Thomsit PP 71.
Amorsare: Aplicati un strat de Thomsit PP70 cu pensula sau rola (pentru pardoseli vechi diluati cu aproximativ 20% Thomsit PP 71). Consum:
aproximativ 100 g/mp.
Stratul final: Aplicati 2-3 straturi de Thomsit PP70 cu pensula sau rola, maxim 100 g/mp pentru fiecare aplicare. Urmati instructiunile privind cantitatea maxima recomandata pentru fiecare aplicare si respectati timpul de uscare pentru a evita degradarea suprafetei.
Nu slefuiti intermediar dupa aplicarea grundului. Slefuiti intermediar numai înainte de stratul final (cu granulatie 120).
Consum total (amorsa + strat final): minim 270 g/mp, maxim 370 g/mp.
Temperatura de procesare: Thomsit PP70 se prelucreaza la o temperatura între +15ºC si +25ºC.
Timpul de uscare: Dupa amorsare aproximativ 2-4 ore. Timpul de uscare între aplicarea diverselor straturi si a stratului final aproximativ 10 ore.
Produs pentru diluare si curatare: Thomsit Thinner
Unelte de aplicare: Spatula inoxidabila, pensula si rola mohair.
Întretinere si curatare: Pentru curatare si întretinere folositi Thomsit PP80.
Prima aplicare, cel mai devreme, dupa aproximativ 14 zile de la ultimul strat de lac. Pentru a îndeparta murdaria solida si pentru o curatare de baza folositi Thomsit PP88.
Nu garantam obtinerea celor mai bune rezultate în cazul folosirii altor produse împreuna cu produsele Thomsit si în cazul curatarii si întretinerii
necorespunzatoare.
Va rugam solicitati instructiunile de întretinere.
Masuri de precautie: Pastrati carpele absorbante, discurile si alte ustensile în recipiente închise. Uleiul/ ceara în combinatie cu praful rezultat ca urmare a slefuirii, carpa pentru curatare etc. se umezesc cu apa sau se pastreaza într-o galeata bine închisa. Substanta si recipientul trebuie îndepartate în conditii de siguranta - în caz contrar sunt autoinflamabile.

DEPOZITARE
A se depozita în locuri racoroase si uscate (temperatura de depozitare si transport între +6ºC si +30 ºC. Perioada de valabilitate a produsului pastrat în ambalajul original închis este de 6 luni. Recipientele deschise se închid bine si se folosesc cat mai curand.
A se proteja de înghet!

AMBALARE
Bidoane metal de 5 si 10 L .

TERMEN DE VALABILITATE
In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase, în recipientul original închis) perioada de valabilitate este de 6 luni.

Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 10 L
Utilizare Interior