Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Lac parchet Thomsit PP40

Lac Thomsit PP40 semi-mat, pe baza de apa, pentru parchet destinat traficului casnic, Multi Protect, bidon 5L
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP40

CARACTERISTICI
Lacul PP40 este un lac pe baza de apa, monocomponent, acrilpoliuretanic. 
Thomsit PP40 este un lac pentru parchet si pardoseli din lemn (indigen si exotic), în mod special pentru lemn nuanta deschisa (de ex. artar) si bambus. De asemenea indicat ca amorsa. Pentru a intensifica culoarea naturala a lemnului (de ex. stejar) amorsati cu Thomsit PP20.

DOMENII DE UTILIZARE

Rezistent la trafic mediu, rezistent la apa si substante chimice, miros slab, nu este periculos pentru mediu. Efectuati întotdeauna un test preliminar! Întarire completa dupa aproximativ 10 zile.

MOD DE APLICARE

Agitati bine Thomsit PP40 înainte de aplicare. Suprafata trebuie sa fie curata si uscata (de asemenea fara urme de substante chimice de curatare). Folositi granulatia 100-120 pentru slefuirea finala. Aplicati cu rola.
Amorsare: Folositi Thomsit PP40 sau grund Thomsit PP20 , aproximativ 1 strat de 120 g/mp (în functie de capacitatea de absorbtie a lemnului). Slefuiti numai inaintea stratului final (cu granulatie de 120).
Avertizare: nu aplicati stratul de lac la temperaturi sub +15ºC sau peste +30 ºC.
Timpul de uscare: Timpul de uscare pentru stratul de grund aproximativ 2 ore. Pentru stratul final de lac aproximativ 2-4 ore. Covoarele se pot aseza dupa 10 zile. Timpul de uscare mentionat este valabil pentru o temperatura de +20ºC si o umiditate relativa a aerului de 55%. O umiditate relativa a aerului, mai crescuta, sau o temperatura mai redusa determina întarzierea procesului de uscare. Asigurati aerisirea corespunzatoare. Fara curenti de aer!
Lacuire ulterioara: Posibila pe suprafete curate si slefuite. Efectuati întotdeauna un test preliminar!
Masuri de precautie:
A nu se lasa la îndemana copiiilor. Asigurati aerisirea corespunzatoare în timpul aplicarii si dupa. Nu inhalati! Evitati contactul cu pielea si ochii, în
caz de contact spalati imediat zonele afectate. Nu deversati produsul în canalizare, apa sau sol. Recipientele se trimit golite la centrele de reciclare. Resturile neuscate de lac se trimit la centre speciale de îndepartare a deseurilor.
Fise tehnice de siguranta a produsului sunt puse la dispozitia specialistilor, la cerere.

DEPOZITARE
Contine agenti pentru evitarea formarii de bule de aer. A se depozita în locuri racoroase si uscate (între +6ºC si +30 ºC. Perioada de valabilitate a produsului pastrat în ambalajul original închis este de 6 luni.
Recipientele deschise se închid bine si se folosesc cat mai curand.
A se proteja de înghet!

AMBALARE
Bidoane plastic de 5 L.

TERMEN DE VALABILITATE
In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase, în recipientul original închis) perioada de valabilitate este de 6 luni.
Informatia continuta mai sus este generala si nu este potrivita oricarei suprafete suport, proiect sau sistem.
Informatia se bazeaza pe experienta noastra acumulata pana azi si pe rezultatele unor continue si atente teste. Variatele conditii si metode de utilizare vor influenta aplicarea acestui produs.
Performanta optima a produsului depinde de judecata profesionala a utilizatorului si a conformitatii ei cu: practica comerciala, standardele aplicabile si codurile de practica, care sunt factori in afara controlului nostru.
Aplicarea, folosirea si prelucrarea produselor noastre se realizeaza in afara posibilitatii noastre de control si supervizare si reprezinta exclusiv responsabilitatea dumneavoastra. Aparitia acestei fise tehnice Thomsit face ca informatia anterioara referitoare la produs sa devina perimata.
 


Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 5 L
Utilizare Interior