Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Lac parchet bambus Thomsit PP65

Lac ultra-mat Thomsit PP65 pentru parchet, destinat traficului extrem, foarte intens, bidon 4,5L - NUMAI LA COMANDA
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP65

CARACTERISTICI
Dispersie bicomponenta poliuretanica pe baza de apa, ultra-mat.

DOMENII DE UTILIZARE
Thomsit PP65 este indicat pentru parchet, parchet din bambus si pardoselidin lemn, placi OSB, scari si lemn în interior, pentru trafic intens sifoarte intens. Potrivit de asemenea pentru parchetul din pluta.
Partial indicat pentru lemnul exotic, de ex. numai lemnul cu continut redusde ulei. Efectuati întotdeauna un test preliminar! Amorsati cu ThomsitPP20.
Thomsit PP65 este foarte usor de aplicat, pentru solicitari intense, fara efectde îngalbenire, durabil, cu uscare rapida, poate fi slefuit foarte bine,rezistent la substante chimice folosite în gospodarie si zgarieturi, capacitatemare de umplere, rezistent la urme de tocuri de încaltaminte.
O pelicula de lac compacta este rezistenta la apa.

MOD DE APLICARE

Adaugati intaritorul Thomsit PP60/65 Harter în lacul ThomsitPP65 si agitati bine aproximativ 15 secunde. Nu amestecati! Amestecul lac si agentde întarire poate fi folosit de asemenea ca amorsa sau strat de acoperire.Efectuati un test preliminar. Preparati cantitatea de amestec Thomsit PP65 si intaritorulThomsit PP60/65 Harter pe care estimati ca o veti folosi în 6 ore. Raportamestecare: 20 (lac): 1(agent de întarire).
Consultati fisa tehnica pentru intaritorul Thomsit PP60/65 Harter.
Suprafata ce urmeaza a fi tratata trebuie sa fie curata, de ex. faraurme de praf, ulei, ceara si grasime, si îndepartati orice alte reziduuri.
Recomandam slefuirea suprafetei de lemn cu smirghel sau banda abraziva, granulatie100-120 (slefuire finala).
1. Grunduire: Pentru lemnul cu capacitate de absorbtie foarte ridicata, de ex.fag, nu folositi spatula. Aplicati Thomsit PP65 cu rola. În mod special pentrulemnul de stejar amorsati suprafata cu Thomsit PP20.
2. Stratul final: Aplicati 2-3 straturi de amestec Thomsit PP65 + intaritorulThomsit Harter PP60/65 cu rola sau pensula, aproximativ 130 g/mp per aplicare.
Thomsit PP65 poate fi aplicat de asemenea cu pistolul pulverizator. Se acordaconsultanta individuala.
Nota: Timpul de asteptare între aplicarea straturilor nu trebuie sa depaseasca1 zi. În caz contrar este necesara slefuirea înainte de aplicarea lacului (slefuire-matgranulatie 120).
Nu se slefuieste suprafata intermediara dupa amorsare. Slefuirea se realizeazanumai înainte de aplicarea stratului final! (agenti de slefuire si benzigranulatie 120).
Consum total (grund + strat final) min. 360 g/mp (pe suprafete puternicsolicitate aproximativ 400 g/mp).
Timpul de uscare: Timp de uscare dupa prima aplicare cu spatula aproximativ 10minute, dupa a doua aplicare aproximativ 30 de minute. Dupa aplicarea cu rolasau pensula aproximativ 2 ore. Dupa aplicarea straturilor finale aproximativ2-4 ore.
Timpul de uscare mentionat este valabil pentru o temperatura de +20ºC si o umiditaterelativa a aerului de 55%.
Unelte de aplicare: rola si pensula. Curatati uneltele imediat dupa folosire cuservete absorbante, dupa care spalati abundent cu apa.
Agenti de slefuire: Benzi abrazive, role, discuri, benzi de diferite tipuri.
Temperatura de aplicare: între +15ºC si +30ºC.
Curatare si întretinere: Recomandam Thomsit PP80 în mod special pentru suprafetelemate, iar pentru îndepartarea murdariei solide si pentru realizarea unei curataride baza Thomsit Base Cleaner G 88.
Nu garantam obtinerea rezultatelor în cazul folosirii de alte produse în afaraproduselor Thomsit pentru curatare si întretinere.
Lacuirea ulterioara: Lacuirea ulterioara a suprafetelor lacuite este posibilacu amestecul lac si agent de întarire Thomsit PP65 dupa o curatare de baza cuThomsit Base Cleaner G 88 si slefuirea suprafetei (granulatie 100). Parchetuluzat si lacuit trebuie sa fie înainte de aplicarea lacului complet indepartat(raschetat). În cazul parchetului prefabricat verificati întai straturilesuperioare (se recomanda consultanta individuala).
Masuri de precautie: A nu se lasa la îndemana copiiilor. Nu inhalati!
Asigurati aerisirea corespunzatoare în timpul aplicarii si dupa. Nu deversatiprodusul în canalizare, apa sau sol. Purtati o masca de protectie si evitaticontactul cu pielea si ochii, în caz de contact spalati imediat zoneleafectate. Substanta si recipientul trebuie îndepartate în conditii de siguranta.
Clasa poluare apa: 1.
Solicitati instructiunile Thomsit pentru întretinere si fisele tehnice.

DEPOZITARE

A se depozita în locuri racoroase si uscate (temperatura dedepozitare si transport între +6ºC si +30 ºC. Perioada de valabilitate aprodusului pastrat în ambalajul original închis este de 6 luni. Recipienteledeschise se închid bine si se folosesc cat mai curand.
A se proteja de înghet!

AMBALARE

Bidoane plastic de 4,5 L .

TERMEN DE VALABILITATE

In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase,în recipientul original închis) perioada de valabilitate este de 6 luni.

 

Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 4,5 L
Utilizare Interior