Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Ulei intretinere parchet Thomsit PP95

Produs pentru curatarea si intretinerea pardoselilor din parchet de lemn sau pluta cu trafic normal si intens, tratate cu ulei, pe care nu s-a aplicat ceara, 0,45L - NUMAI LA COMANDA
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP95

CARACTERISTICI
Produs pentru curatarea si întretinerea pardoselilor din parchet de lemn sau pluta cu trafic normal si intens, tratate cu ulei, pe care nu s-a aplicat
ceara. Uleiul de intretinere Thomsit PP95 se poate aplica pe toate suprafetele impregnate cu ulei.

DOMENII DE UTILIZARE
Curatare permanenta: Murdaria si nisipul trebuie indepartate imediat cu matura sau aspiratorul. Suprafetele foarte murdare se curata cu Thomsit G88 (diluat). Consultati fisa tehnica pentru Thomsit G88.
Frecventa operatiilor de intretinere depinde de aspect.

MOD DE APLICARE
Întretinere manuala: Uleiul de intretinere Thomsit PP95 trebuie sa fie agitat foarte bine. Apoi, aplicati uleiul dozat direct pe suprafata cu un spray sau cu o carpa impregnata cu ulei. Dupa 10 minute stratul de ulei trebuie slefuit (de ex. cu discuri de culoare bej).
Întretinere mecanica: Uleiul de întretinere Thomsit PP95 trebuie sa fie agitat foarte bine. Apoi, adaugati uleiul dozat direct cu un spray sau cu un aplicator in masina. Dupa 10 minute stratul de ulei trebuie slefuit cu masina cu un singur disc si cu discurile de culoare bej.
Important: Uleiul de intretinere Thomsit PP95 nu trebuie lasat pe suprafata. Urmele de ulei vor deveni lipicioase.
Dupa curatare: Asigurati o aerisire corespunzatoare la nivelul pardoselii (deschideti usa). Procesul de uscare va fi accelerat prin actiunea oxigenului si la o temperatura de peste 18ºC. Timpul de uscare este de cel putin 1 ora. În aceasta perioada suprafata va fi protejata de apa.
La final, suprafata poate fi slefuita cu masina (cu un disc alb).
Pentru informatii suplimentare consultati instructiunile de intretinere „Thomsit Naturlinie“.
Consum: Aproximativ 25 ml/mp.
Clasa poluare apa 1, Giscode Ö60.

AMBALARE
Bidoane plastic de 0,45 L; 2,5 L si 10 L.

TERMEN DE VALABILITATE
In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase, in recipientul original inchis) perioada de valabilitate este de 6 luni.

Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 0,225 L
Utilizare Interior