Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Hidroizolatie lichida pentru terase ISOMAT ISOFLEX-T25 Alb 5kg

Membrană elastomerică, lichidă cu elasticitate ridicată și durabilitate chiar și în condiții extreme de temperatură (de la -25ºC până la +120ºC). Folosit la hidroizolarea teraselor fără rosturi și îmbinări formând un strat de etanșare uniform, elastic, permeabil la vapori. Certificat cu marcajul CE ca acoperire pentru protecția suprafeței betonului, în conformitate cu EN 1504-2.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 120,37 RON
102,34 RON

Domenii de aplicare

Este un produs ideal pentru hidroizolarea teraselor, balcoanelor etc. Constituie o soluţie simplă şi sigură pentru locurile considerate mai sensibile din punct de vedere al hidroizolaţiei (colţuri, margini, îmbinări la sifoanele de terasă) şi pentru hidroizolarea locală a fisurilor de pe terase. De asemenea, poate fi utilizat ca vopsea rece pentru terase, graţie reflectanţei ridicate a radiaţiei solare şi coeficientului ridicat de emisie la radiaţii infraroşii.

Proprietăţi

Hidroizolant pentru terase, pe bază de elastomeri, fără solvenţi. Este caracterizat de elasticitate şi rezistenţă deosebit de ridicate, care se menţin şi la temperaturi extreme (de la -25ºC până la +120ºC).

- Formează o membrană elastică continuă, hidroizolantă şi permeabilă la vapori, fără rosturi şi îmbinări.

- Are o aderenţă foarte bună la orice suprafaţă, cum ar fi betonul, lemnul, metalul şi pe orice fel de straturi hidroizolante.

- Are o rezistenţă mare la condiţiile climatice şi la îmbătrânire.

- Reflectanţă ridicată a radiaţiei solare şi coeficient de emisie la radiaţii infraroşii depăşind cerinţele energy star. Reduce temperatura suprafeţei terasei şi, ca urmare, necesitatea utilizării climatizării.

- Se poate aplica pe orice tip de suprafaţă (nu neapărat plană). Este certificat cu marcajul CE, ca produs de protecţie a suprafeţelor de beton, în conformitate cu standardul ΕΝ 1504-2. 

Consum: 1,0 - 1,5 kg/mp

Ambalaj:

Culoare Alb 25kg, 15kg, 5kg, 1kg

Culoare Caramiziu 15kg, 5kg, 1kg