Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Hidroizolatii fundatii prin cristalizare Ceresit CR 90

Pasta hidroizolanta de acoperire prin cristalizare pentru impermeabilizarea cladirilor si a elementelor structurale (fundatii, balcoane, socluri, subsol, ...), 25 kg.
Producător: Ceresit
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Preț vechi: 119,77 lei
108,29 lei
Tr comandate minim 3 bucati

Hidroizolatii fundatii Ceresit CR 90

DOMENII DE UTILIZARE CERESIT CR90
CR 90 este conceput pentru impermeabilizarea si rezistenta la umezeala a substraturilor minerale nedeformabile: beton, beton armat, zidarie cu rosturi pline si tencuieli minerale.
Ceresit CR 90 actioneaza în doua moduri – formeaza un strat impermeabil pe suprafata suporturilor si suplimentar, în timpul exploatarii structurii, formeaza cristale în porii suprafetei etansate.
Sarurile insolubile penetraza în structura capilara a betonului unde – prin contactul cu apa – ele formeaza în mod treptat cristale. Acest proces de formare a cristalelor duce în timp la o închidere completa a fisurilor capilare, eliminandu-se astfel trecerea apei în beton in ambele directii.
Cristalizarea poate fi perceputa ca o protectie suplimentara a substraturilor în cazul unei degradari locale sau a unei spargeri cauzate de fisurile statice.
Ceresit CR 90 poate fi folosit la impermeabilizarea balcoanelor, soclurilor, fundatiilor, subsolurilor, a instalatiilor de tratare a apelor menajere, a rezervoarelor de apa (inclusiv potabila) si piscinelor realizate din beton monolit de pana la 20 m2
In cazul solicitarilor mecanice, precum si a traficului pietonal, stratul de hidroizolatie de Ceresit CR 90 trebuie sa fie protejat prin aplicarea unei acoperiri de pardoseala, prin placare ceramica cu adezivi flexibili sau a unui mortar fara continut de ipsos.

Fisa tehnica hidroizolatii fundatii Ceresit CR 90

Specificații produse
Attribute name Attribute value
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior