Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Hidroizolatii bazine Ceresit CE 49 componenta B

Hidroizolatii flexibile Ceresit CE49 sub placari ceramice, pe baza de rasini epoxidice , 5kg - NUMAI LA COMANDA
Producător: Ceresit
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Hidroizolatii bazine Ceresit CE 49

Intaritor (Ceresit CE 49 componenta B) care prin amestecare cu Ceresit CE49 componenta A rezulta material de etansare ce acopera fisurile si nu contine solventi, fiind stabil chimic. Se aplica numai pe suprafete suport grunduite cu amorsa epoxidica Ceresit CE 50.

CAMP DE APLICARE CERESIT CE49
• Material de etansare fara îmbinari prin cordon de rost, stabil la actiunea substantelor chimice, flexibil, sub placi de gresie sau faianta.
Se foloseste, de exemplu, în dusuri, bazine de înot, toalete, instalatii de spalare, spatii ude, balcoane, terase, bucatarii mari, laptarii, industria chimica, textila, pielariei, hârtiei si bauturilor.
• Pentru protectia suprafetelor suport minerale si critice, de exemplu: beton, sape pe baza de ciment, tencuiala, grupe de mortar PII si PIII, sapa de asfalt turnat în interior, placari ceramice anterioare, pardoseli încalzite, placi fibrolemnoase, zidarie cu rosturi pline si masa de spaclu pentru pardoseala.

ATENTIE!
Ceresit CE 49 se prelucreaza in mediu uscat si la temperaturi ale aerului de +10° C -> +30° C si o umiditate relativa a aerului sub 80%. Temperatura suprafetei suport trebuie sa se situeze cu cel putin 3°C deasupra punctului de condens.

Fisa tehnica hidroizolatii bazine Ceresit CE 49

Specificații produse
Ambalare Galeata
Cantitate 5 kg
Utilizare Interior si exterior