Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Hidroizolatie spatii umede sub placari Mapei Mapelastic componenta B

Mortar elastic pe baza de ciment, Mapei Mapelastic componenta B, aplicat sub placari pt impermeabilizarea suprafetelor din beton, balcoanelor, teraselor, grupurilor sanitare si piscinelor, 8kg
Producător: Mapei
Disponibilitate: Stoc epuizat momentan - produsul va fi expediat cand va intra in stoc
Preț vechi: 497,52 lei
372,47 lei

Hidroizolatie terasa Mapei Mapelastic

Mapelastic componenta B este o solutie de polimeri sintetici in dispersie apoasa ce se aplica ca protectie flexibila si impermeabila pe suprafetele din beton, tencuieli, sape pe baza de ciment.

Avantaje

  • Rezistenţă la condiţii climaterice agresive
  • Aderenţă puternică pe beton și zidărie
  • Se poate placa direct cu adeziv tip C2

CAMPUL DE APLICARE
- Impermeabilizarea bazinelor din beton pentru apa si apa potabila.
- Ca impermeabilizare de uz interior sau exterior, aplicata la bai, dusuri, balcoane, terase si piscine inainte de montarea finisajelor ceramice.
- Ca protectie impermeabila pentru peretii de fundatie.
- Ca material de nivelare impermeabil si flexibil aplicat pe structuri din beton cu sectiune mica, supuse la deformari datorita sarcinilor mecanice (ex. elemente prefabricate din beton).
- Ca protectie impermeabila pentru suprafetele de beton supuse la agresivitatea agentilor chimici cum ar fi solutiile apoase folosite la dezghet, sulfati, cloruri, anhidrida carbonica etc.
- Protectia suprafetelor din beton impotriva fenomenului de carbonatare a pilelor la poduri sau viaducte a caror structura a fost reparata cu mortare din linia Mapegrout sau protectia elementelor din beton care au o acoperire mica de beton peste fierul de armatura.

Fisa tehnica hidroizolatie terasa Mapelastic

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bidon
Cantitate 8 kg
Utilizare Interior si exterior