Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Grund lacuire parchet Thomsit PP20

Grund Thomsit PP20 pe baza de apa pentru pregatirea parchetului inaintea lacuirii, bidon 5L
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP20

CARACTERISTICI
Grundul Thomsit PP20 este o dispersie polimerica pe baza de apa, disponibil ca produs gata preparat pentru a fi aplicat cu rola sau pensula.
Potrivita pentru toate sistemele pe baza de apa Thomsit.

DOMENII DE UTILIZARE
Thomsit PP20 este un grund gata preparat pentru a fi aplicat cu rola sau pensula, de ex. pentru pardoseli din parchet, lemn si bambus sau scari.
Numai partial indicat pentru lemnul exotic, de ex. numai cu continut redus de ulei, pentru aceste tipuri folositi amorsa pentru lemn exotic Thomsit sau Thomsit PP70.
Efectuati intotdeauna un test preliminar.
PP20 are capacitate ridicata de umplere aporilor, este foarte indicat pentru lemnul cu capacitate ridicata de absorbtie, de ex. fag, artar sau frasin (nu este indicat pentru aplicare cu spatula), cu capacitate de inchidere a porilor lemnului, rezulta o suprafata omogena cu absorbtie redusa, intensifica nuanta in special a lemnului de stejar, nu este daunator mediului.

MOD DE APLICARE
Amestecati bine Thomsit PP20 inainte de aplicare. Suprafata trebuie sa fie curata si uscata si fara reziduuri. Recomandam slefuirea finala a suprafetei de lemn cu granulatia de 120.
Aplicati un strat de PP20 cu rola sau pensula, aproximativ 100 g/m2 in functie de capacitatea de absorbtie a lemnului. Thomsit PP20 poate fi aplicat si cu un pistol pulverizator. Solicitati consultanta individuala aplicarea cu pistolul.
Timpul de uscare PP20: aproximativ 2 ore. Timpul de uscare mentionat este valabil pentru o temperatura de +20ºC si o umiditate relativa a aerului de 55%. O umiditate relativa a aerului mai crescutaa sau o temperatura mai redusa determina intarzierea procesului de uscare.
Asigurati aerisirea corespunzatoare. Fara curenti de aer!
Nu slefuiti intermediar dupa aplicarea grundului Thomsit PP20!
Unelte: Pentru aplicarea Thomsit PP20 se foloseste rola sau pensula.
Pentru obtinerea celor mai bune rezultate folositi numai unelte corespunzatoare. Curatati uneltele de aplicare cu servete umede si apoi spalati cu apa.
Temperatura de aplicare: Temperatura suprafetei si temperatura grundului Thomsit PP20 intre +15ºC si +30 ºC.
Masuri de precautie: Chiar si cand utilizati amorse ecolologice (nonaggressive) trebuie luate masurile de precautie corespunzatoare. A nu se lasa la indemana copiiilor. Nu deversati produsul in canalizare, apa sau sol. In caz de contact spalati imediat zonele afectate. Recipientele se trimit spre reciclare golite de continut. Substanta si recipientul trebuie trimise la centre speciale de indepartare a deseurilor. Deseurile se arunca conform WGK1 Giscode: W3+.
Cititi masurile de protectie de pe eticheta Thomsit PP20!

DEPOZITARE
A se depozita in locuri racoroase si uscate (depozitare si transport intre +6ºC si +30 ºC). Perioada de valabilitate a produsului pastrat in ambalajul original inchis este de 6 luni. Recipientele deschise se etanseaza bine si se folosesc cat mai curand.
A se proteja de inghet!
Avertizare: chiar daca aplicati lacuri ecologice respectati instructiunile generale.

AMBALARE
Bidoane plastic de 5L.

TERMEN DE VALABILITATE
In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase, in recipientul original inchis) perioada de valabilitate este de 6 luni.

Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 5 L
Utilizare Interior