Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Grund “Allweather” Ceresit BT 26

Amorsa Ceresit BT 26 pe baza de cauciuc si bitum, diluabila cu apa, folosita ca grund pentru membranele de etansare, fasiile de etansare si benzile de fixare, la galeata de 10kg
Producător: Ceresit
Disponibilitate: În stoc
206,18 lei
190,40 lei

Grund Ceresit BT 26

Ceresit BT 26 “Allweather” este un grund inodor din cauciuc si bitum, diluabil cu apa, folosit la interior si exterior pentru imbunatatirea aderentei membranelor BT 21 autoadezive, puse in opera la rece (pana la -5° C), pentru benzile de etansare BT 23 si cele de fixare Ceresit CA 21 sau CA23.

DOMENII DE APLICARE BT26
• Pe toate suprafetele de baza minerale, absorbante (ca de exemplu beton, tencuiala, B.C.A., zidarie din gresie calcaroasa sau din caramida, astfel încat grunduirea sa se usuce partial prin absorbtia în suprafata de baza).
În cazul suprafetelor de baza ude, în conditii de temperatura sub 0°C nu este posibila punerea în opera.
• Pentru grunduirea si obtinerea aderentei pe placile din polistiren extrudat. Suprafetele metalice ca aluminiu, cupru sau zinc nu au nevoie de grunduire cu Ceresit BT 26.
• Pentru suprafete de baza bituminoase, deteriorate de vreme, care necesita asanare.
In cazul pietrelor cu pori mari, de exemplu piatra ponce si piatra Leca, unde se asteapta o aderenta de contact mai mica de 50%, se vor introduce alte sisteme de etansare, ca de exemplu paste de etansare pe baza de bitum.

Fisa tehnica grund Ceresit BT 26

Specificații produse
Ambalare Galeata
Cantitate 10 kg
Utilizare Interior si exterior