Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Glet de perete pt interior Aplafill 20kg

Glet Aplafill sub forma de pudra, pentru interior (bulina galbena), pe baza de ciment alb, utilizat la finisarea suprafetei peretilor, ca strat final peste ipsos sau pe gips-carton, sac 20kg
Producător: Apla
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 43,97 lei
44,03 lei

Glet Aplafill

Caracteristici generale
AplaFill interior este un mortar special cu particule demici dimensiuni, ce contine carbonat de calciu, ciment alb si aditivi speciali. Se foloseste pentru nivelarea peretilor interiori, plafoanelor si altor suprafete. Este fin si cremos la atingere si se aplica usor rezultand o suprafata fina si foarte alba ce poate fi slefuita manual foarte usor. Suprafata astfel pregatita este gata pentru a fi vopsite, fara sa prezinte gauri sau fisuri. Utilizarea gletului AplaFill confera o suprafata mai alba si un consum redus de vopsea datorita cimentului alb din compozitie. Pentru suprafetele superioare se utilizeaza AplaFill exterior, care are are o formula fortificata.

Domenii de utilizare
Apla Fill se aplica pe pereti si plafoane si este indicat pentru nivelarea fina a suprafetelor, umplerea orificiilor de mici dimensiuni sau fisurilor, anterior vopsirii.

Caracteristici tehnice ATLAS APPLAFILL

Tip pudra alba
Greutatea specifica aparenta 0.9 – 1 Kg/l
Temperatura de aplicare + 5ºC - +35ºC
Rezistenta la compresiune 13 N/mm2
Rezistenta la incovoiere 3 N/mm2
Puterea de adeziune 1,2 N/mm2

 

Medode de aplicare
a)Pregatirea suprafetei
Suprafetele trebuie sa fie curate si fara urme de praf, grasimi sau alte impuritati. Daca sunt crapaturi mai ample, acestea trebuie reparate in prealabil cu un produs pe baza de ciment. Suprafetele noi si foarte absorbante ar trebui amorsate cu AplaEXprime in prealabil aplicarii gletului AplaFill.
b)Pregatirea produsului
Intr-un vas curat turnati 0.4-0.5 litri apa la un kilogram de AplaFill amestecand continuu. Continuati amestecarea pana se obtine o pasta omogena, fara aglomerari de material. Lasati amestecul in repaus timp de 5-10 min si amestecati din nou. Pasta poate fi folosita timp de 4 ore daca se amesteca periodic, fara adaos suplimentar de apa.
c)Aplicarea
Gletul se aplica pe perete cu un fier de glet AplaTool Inox Profi in doua straturi a 1-2 mm fiecare. Cu primul strat se acopera toate neregularitatile si suprafetele aspre sau denivelate si se acopera golurile sau crapaturile. Al doilea strat se aplica dupa ce primul s-a uscat, la cel putin 3 ore. Daca grosimea stratului e mai mare de 2mm, pot aparea mici fisuri dupa uscare. Dupa uscarea completa se poate slefui cu un glasspapier foarte fin pentru a obtine o suprafata extrem de neteda.
Dupa aplicarea gletului AplaFill, se recomanda sa precedati vopsirea peretilor cu amorsarea lor cu AplaINprime in cazul peretilor interiori si cu AplaEXprime in cazul peretilor exteriori.
Uscare: aproximativ 20 – 30 minute la 20 0C şi umiditate relativă 60%, in cazul in care produsul este aplicat pe perete. In cazul in care nu este utilizata intreaga cantitate preparata, restul de material poate fi folosit timp de doua pana la trei ore.

Consum
In functie de grosime in care este tras stratul, consumul specific de AplaFill este de aproximativ 1 – 1,5 kg / m2 de perete.

Ambalare
Saci de 25 kg, 20 kg, 10 kg, 5 kg

Depozitare
In saci sigilati si spatii de depozitare care nu sunt umede, timp de 12 luni de la data fabricatiei.

Siguranta si sanatate
Acest produs contine ciment care in contact cu apa devine iritant.
A se evita contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului, a se spala cu multa apa.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Pentru mai multe informatii, consultati fisa de securitate.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 20 kg
Utilizare Interior