Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Solutie curatare parchet Thomsit PP80

Combinatie de substante de curatare si intretinere a parchetului, linoleum, pvc, rezistenta la alunecare, 1L - NUMAI LA COMANDA
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP80

CARACTERISTICI
Thomsit PP80, o combinatie de substante de curatare si întretinere pe baza de apa, este un agent de întretinere rezistent la alunecare.

DOMENII DE UTILIZARE
Thomsit PP80 este indicat pentru toate tipurile de suprafete cu parchet prefabricat tratate cu lac, ulei, ulei/ceara, pardoseli din parchet sau lemn si scari. De asemenea este indicat pentru pardoseli din linoleum, PVC si cauciuc în zone private sau publice în scopul prevenirii uzurii si mentinerii calitatii suprafetei.
Thomsit PP80 este foarte eficient pentru curatare si întretinere, de asemenea pentru suprafete ultra-mate. Este foarte concentrat si testat conform DIN 18032 Partea a doua (rezistent la alunecare).

MOD DE APLICARE
Pentru întretinere prin stergere: pentru curatare si întretinere adaugati aproximativ 50-100 ml de Thomsit PP80 în 10 litri apa curata. Stergeti  suprafata cu o carpa stoarsa bine. Nu lustruiti
Prima întretinere a unei pardoseli proaspat lacuita: pardoseala poate fi tratata cu Thomsit PP80 cel mai devreme dupa 10 zile pentru întarirea  definitiva a stratului de lac (pardoselile lacuite cu produse pe baza de apa Thomsit pot fi tratate deja dupa aproximativ 3-5 zile).
Caracteristicile lacului sunt asigurate dupa întarirea deplina a stratului de lac.
Prima întretinere a unei pardoseli proaspat tratata cu ulei, ulei/ceara: pardoseala poate fi tratata cu Thomsit PP80 cel mai devreme dupa 10 zile.
O curatare de baza intensiva: este necesar a se realiza cu Thomsit Base Cleaner G88 atunci cand pardoseala prezinta urme de murdarie ce nu pot fi îndepartate doar cu Thomsit PP80.
Conditii de mediu optime: Pentru mentinerea calitatii pardoselii din parchet sau lemn asigurati conditii de mediu corespunzatoare (temperatura +20ºC si umiditatea relativa a aerului 55%).
Frecventa efectuarii operatiunilor de curatare si întretinere (conform DIN 18356):

  Curatare / Intretinere permanenta Curatare de baza intensiva
     
     
     
     

Curatare/ 
Intretinere
permanenta
Curatare de baza
intensiva
Pardoseli cu trafic
normal (de ex.
camera de zi si
dormitor)
In functie de gradul de
folosire aproximativ la
7-14 zile cu Thomsit
PP80
In functie de gradul de
folosire la 24 de luni
sau chiar mai frevent
cu Thomsit Base
Cleaner G 88
Pardoseli cu trafic
normal si intens (de
ex. hol, scari, birouri
publice)
la 2-4 zile sau chiar
mai des cu Thomsit
PP80
In functie de gradul de
folosire la 12 luni sau
chiar mai frecvent cu
Thomsit Base Cleaner
G 88
Pardoseli cu trafic
extrem (de ex.
restaurante,
magazine, depozite,
cazarme, scoli)
la 1-2 zile cu Thomsit
PP80
In functie de gradul de
folosire la 6 luni cu
Thomsit Base Cleaner
G 88
Pentru sali sportive si
pardoseli In spatii
folosite In scopuri
multiple
la 1-2 zile cu Thomsit
PP80
In functie de gradul de
folosire la 6 luni cu
Thomsit Base Cleaner
G 88

Avertisment: Curatarea de baza intensiva ar trebui realizata cat mai rar posibil si e de preferat întretinerea permanenta.
Nota pentru pardoseli din parchet si lemn:
Lemnul este un produs al naturii care lucreaza si se adapteaza permanent la temperatura din încapere. În timpul perioadei în care este necesara încalzirea, umiditatea aerului scade. Lemnul reactioneaza la acest proces prin cedarea propriei umiditati si prin contractare.
Cu cat încaperea este încalzita mai mult timp si mai puternic cu atat mai scazuta va fi umiditatea aerului si cu atat mai multe rosturi pot aparea.
Rosturile cele mai late apar de regula la sfarsitul perioadei de încalzire (sfarsitul iernii). La sfarsitul verii rosturile sunt de regula foarte înguste si chiar închise.
Pentru a preveni aparitia rosturilor folositi umidificatoare pe radiatoare si/sau cateva plante.
Lipsa de umiditate a aerului este periculoasa din punct de vedere fizic: afecteaza starea generala, conduce la uscarea membranelor si cauzeaza infectii.

DEPOZITARE
A se depozita în locuri racoroase si uscate (între +6ºC si +30 ºC).

TERMEN DE VALABILITATE
Perioada de valabilitate a produsului pastrat în ambalajul original închis este de 6 luni, in conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase). Recipientele deschise se închid bine si se folosesc cat mai curand. A se proteja de înghet!

AMBALARE
Bidoane plastic de 1L.

Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 1 L
Utilizare Interior