Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Chit pentru parchet masiv Thomsit PP15

Chit pe baza de dispersie apoasa pentru umplerea rosturilor parchetului masiv, Aqua Fill, bidon 5L - NUMAI LA COMANDA
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP15

CARACTERISTICI
Thomsit PP15 este un liant pentru praful rezultat din slefuirea lemnului (ideal: granulatie 80/120), neceruit si nelacuit. Amestecul preparat se foloseste pentru umplerea rosturilor parchetului.

DOMENII DE UTILIZARE

Chitul este folosit pentru umplerea rosturilor parchetului masiv. Thomsit PP15 este usor de folosit, cu efect puternic de lipire, uscare rapida, tasare ulterioara redusa în rosturi, duritate crescuta si usor de slefuit, se poate folosi împreuna cu produsele Thomsit pentru parchet: lacuri pe baza de apa, ulei si ceara -, nu afecteaza mediul si nu este inflamabil.

PREGATIREA SUPRAFETEI SUPORT

Parchetul trebuie sa fie deja raschetat.
Raschetarea se face cu masina de raschetat utilizand granulatii ale abrazivului de la 40 la 100 (120). Reducerea granulatiei abrazivului se face treptat.

MOD DE APLICARE

Agitati foarte bine chitul pentru parchet Thomsit PP15 înainte de aplicare. Amestecati chitul Thomsit PP15 cu aproximativ 15% din praful rezultat din slefuirea lemnului (granulatie 80-120) pentru a obtine o pasta omogena, care poate fi spacluita (în cazul unei cantitati mai mari folositi pentru amestecare o bormasina sau un mixer) si aplicati pasta cu o spatula inoxidabila pâna ce rosturile sunt umplute corespunzator. Rosturile foarte adânci trebuie chituite în prealabil.
Timp de uscare: suprafata se poate slefui dupa aproximativ 30-40 de minute.
Timpul de uscare mentionat este valabil pentru o temperatura de +20ºC si o umiditate relativa a aerului de 55%. O umiditate a aerului mai ridicata sau o temperatura mai scazuta precum si aplicarea unei cantitati mai mari de produs pot conduce la întârzierea procesului de uscare.
Asigurati o aerisire corespunzatoare (fara curenti de aer). 
Consum: aproximativ 40-120 g/mp, în functie de dimensiunile rosturilor.
Vâscozitate: Prin aplicarea pastei cu spatula, lemnul absoarbe apa din chit, ceea ce conduce la îngrosarea pastei. Pentru o prelucrare optima, masa poate fi ajustata cu Thomsit PP15 pentru atingerea vâscozitatii corespunzatoare. Luati în considerare faptul ca un amestec prea diluat determina tasarea rosturilor, iar un amestec prea concentrat determina umplerea insuficienta a rosturilor.
Scule: Pentru aplicarea PP15 se foloseste spatula inoxidabila pentru aplicare. Folositi numai unelte profesionale pentru a obtine cele mai bune rezultate. Uneltele se curata imediat dupa aplicarea produsului cu hartie absorbanta (prosoape de hartie) si se spala cu apa. 
Temperatura de procesare: suprafata si Thomsit PP15 se prelucreaza la temperaturi între +15ºC si +25 ºC si umiditate relativa a aerului nu mai mare de 75%.
Masurile de precautie trebuie respectate chiar si în cazul prelucrarii produselor de chituire a rosturilor care nu contin substante periculoase pentru mediu.
Masuri de precautie: A nu se lasa la îndemâna copiilor. În timpul procesarii si dupa, asigurati o aerisire corespunzatoare. În cazul
contactului cu pielea sau ochii clatiti imediat cu apa. Nu deversati resturile de produs în canalizare, apa sau sol. Recipientele se trimit
golite de resturi spre reciclare. Produsul si recipientul se trimit la puncte speciale de colectare.

DEPOZITARE

Depozitarea si transportul se realizeaza la temperaturi cuprinse între +6 ºC si +30 ºC. Produsul se poate pastra în recipientul original închis timp de 6 luni. Recipientele deschise se închid bine si se folosesc cât mai curând. A se proteja de înghet!
Clasa poluare apa: 1; Giscode: W2+.

AMBALARE

Bidoane plastic de 5 L.

TERMEN DE VALABILITATE

In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase, în recipientul original închis) perioada de valabilitate este de 6 luni.

Informatia continuta mai sus este generala si nu este potrivita oricarei suprafete suport, proiect sau sistem.
Informatia se bazeaza pe experienta noastra acumulata pana azi si pe rezultatele unor continue si atente teste. Variatele conditii si metode de utilizare vor influenta aplicarea acestui produs.
Performanta optima a produsului depinde de judecata profesionala a utilizatorului si a conformitatii ei cu: practica comerciala, standardele aplicabile si codurile de practica, care sunt factori in afara controlului nostru.
Aplicarea, folosirea si prelucrarea produselor noastre se realizeaza in afara posibilitatii noastre de control si supervizare si reprezinta exclusiv responsabilitatea dumneavoastra. Aparitia acestei fise tehnice Thomsit face ca informatia anterioara referitoare la produs sa devina perimata.

Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 5 L
Utilizare Interior