Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Chit rosturi parchet masiv Thomsit PP12

Chit Thomsit PP12 pe baza de solvent pentru umplerea rosturilor parchetului masiv, Quick Fill, 5L
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP12

CARACTERISTICI
Thomsit PP12 este un liant pentru praful rezultat ca urmare a slefuirii sau raschetarii lemnului (neceruit si nelacuit).

DESCRIERE

Chitul este folosit pentru umplerea rosturilor parchetului masiv. PP12 se aplica cu spaclul (din inox) pe pardoseli din parchet si lemn, pentru umplerea rosturilor. Se amesteca cu praful rezultat in urma slefuirii (cu abraziv avand granulatia 100-120).
Efect puternic de lipire, uscare rapida, duritate crescuta si usor de slefuit, usor de aplicat, tasare ulterioara redusa în rosturi în timpul uscarii (în functie de dimensiunea rosturilor), cu posibilitatea de aplicare a oricarui produs pentru parchet Thomsit: grund colorat, lac, ulei si ceara.

PREGATIREA SUPRAFETEI SUPORT

Parchetul trebuie sa fie deja raschetat.
Raschetarea se face cu masina de raschetat utilizand granulatii ale abrazivului de la 40 la 100. Reducerea granulatiei abrazivului se face treptat.

MOD DE APLICARE

Amestecati PP12 cu praful rezultat in urma slefuirii (granulatie 100-120) pentru a obtine o pasta omogena. Aplicati pasta rezultata cu spatula (din inox) mai ales peste rosturi, pâna ce acestea sunt complet umplute. Este absolut necesara slefuirea fina cu monodiscul (masina de slefuit)!
Consum: aproximativ 40-100 g/mp (în functie de dimensiunea rosturilor). Aplicati o cantitate de chit cât mai redusa.
Diluare: Folositi produsul nediluat. Daca pasta aplicata cu spatula devine prea groasa, diluati cu Thomsit PP12.
Timpul de uscare si slefuirea: suprafata pe care s-a aplicat pasta cu spatula se poate slefui dupa 10-15 minute. Timpul de uscare mentionat este valabil pentru o temperatura de +20ºC si o umiditate relativa a aerului de 55%.
Unelte: Special pentru THOMSIT PP12 pe baza de solventi, folositi spatula de aplicare (din inox). Ustensilele de aplicare se curata imediat cu hârtie absorbanta înainte de a le curata cu un diluant special. Pentru slefuire folositi hârtie abraziva, benzi abrazive, discuri abrazive (de orice fel) speciale pentru parchet.
Temperaturi: Temperatura din încapere, temperatura pardoselii si a THOMSIT PP12 pe baza de solventi trebuie sa fie de peste +15ºC.
Masuri de precautie: A nu se lasa la îndemâna copiilor. În timpul procesarii si dupa, asigurati o aerisire corespunzatoare. În cazul contactului cu pielea sau ochii clatiti imediat cu apa. Nu deversati resturile de produs în canalizare, apa sau sol. Recipientele se trimit golite de resturi spre reciclare. Respectati instructiunile de întrebuintare ale lichidelor inflamabile.

DEPOZITARE
Depozitati chitul pentru parchet în spatii uscate si racoroase în recipientul original închis, perioada de valabilitate: cel putin 1 an. Recipientele deschise se închid bine si se folosesc cât mai curând.

AMBALARE

Bidoane metalice de 5 L.

TERMEN DE VALABILITATE

In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase, în recipientul original închis) perioada de valabilitate este de 1 an.

Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 5 L
Utilizare Interior