Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Ne pare rau - acest produs nu mai e disponibil in oferta noastra

Bait lemn Thomsit PP110

Bait pentru lemn de esenta tare sau moale(de ex. pardoseli din parchet, lemn si mobila), nepotrivit pentru lemnul exotic, diverse culori, 1L - NUMAI LA COMANDA
Disponibilitate: Stoc epuizat - pe lista de așteptare și se va expedia când va fi din nou în stoc.
Cerere preț

Thomsit PP110

CARACTERISTICI
Culori disponibile: incolor, gri medium, gri deschis, gri închis, negru, albastru, rosu, verde, alun, galben, alb, wenge si coniac. La cerere nuante speciale.
Înainte de aplicarea nuantei dorite trebuie sa se realizeze un test pe o mostra de parchet. Lemnul este un produs natural si poate reactiona diferit în functie de compozitie, astfel încat, pot aparea modificari de culoare.

DOMENII DE UTILIZARE
Thomsit PP110 este un bait pentru lemn de esenta tare sau moale (de ex. pardoseli din parchet, lemn si pentru mobila). Nu este potrivit pentru  lemnul exotic.

MOD DE APLICARE
Înainte de aplicare si în timpul aplicarii agitati si amestecati bine Thomsit PP110. Înainte de aplicare slefuiti uniform suprafata. La terminarea slefuirii, este recomandata o granulatie de 120. Îndepartati tot praful rezultat ca urmare a slefuirii. Cantitatea de produs ce se va aplica depinde de capacitatea de absorbtie a lemnului. Thomsit PP110 se aplica uniform cu rola mohair, dupa care baitul se întinde cu masina de slefuit cu un disc (disc de culoare alba). Thomsit PP110 se poate aplica de asemenea cu o pensula moale sau cu pistolul pulverizator. Aplicarea baitului se realizeaza în stare umeda si se efectueaza întotdeauna un test preliminar. (Cantitatea si perioada de absorbtie influenteaza intensitatea nuantei).
Daca aveti nevoie de o cantitate mai mare pentru suprafete mai întinse si folositi mai multe recipiente cu produs, amestecati continutul recipientelor pentru a evita diferentele de culoare.
Colorarea si lacuirea lemnului de stejar cu Thomsit PP110, nuante deschise (alb, gri deschis etc.) si lac pe baza de apa rezistent UV: tratati în prealabil suprafata cu un strat Thomsit PP110 (aproximativ 120- 160g/mp) si aplicati dupa 12 ore de la uscare un strat Thomsit Iso Primer (aproximativ 100 g/mp). Dupa 12 ore aplicati 3-4 straturi de lac Thomsit PP60. Respectati instructiunile cuprinse în fisele tehnice ale produselor Thomsit respective.
Diluare: Baitul Thomsit PP110 se livreaza gata de a fi utilizat. Pentru a  deschide nuanta lemnului folositi Thomsit PP110 incolor. Toate nuantele sunt compatibile.
Consum total: Aproximativ 5-8 mp/l sau aproximativ 160 g/mp, în functie de tipul de lemn si de capacitatea de absorbtie.
Timp de uscare: Cel putin 12 ore. Timpul de uscare mentionat este valabil pentru o temperatura de +20ºC si o umiditate relativa a aerului de 55%.
Grunduire si straturi protectoare: Pot fi folosite toate lacurile pe baza de apa Thomsit, lacuri cu continut de solventi Thomsit (de ex. Thomsit PP70) si Thomsit ulei de protectie. Suprafetele impregnate în nuante deschise pot fi tratate numai cu lacuri în nuante deschise, de ex. lac pe baza de apa Thomsit PP55 si lac pe baza de apa Thomsit PP60. Folositi lacul pe baza de apa Thomsit PP65 ultra-mat întotdeauna cu grundul Thomsit PP20.
Toate sculele de aplicare se spala cu apa calda. 
Nu garantam obtinerea celor mai bune rezultate pentru suprafetele colorate si/sau lacuite prin folosirea altor produse decat produsele Thomsit.
Avertisment:
În cazul expunerii la substante chimice respectati instructiunile generale.
A nu se lasa la îndemana copiiilor. A nu se arunca produsul în canalizare, cursuri de apa si sol. Substanta si recipientul trebuie îndepartate în conditii de siguranta.
Clasa poluare apa:1 (autoclasificare), pericol redus pentru apa. 
La cerere se pun la dispozitia specialistilor fisele tehnice de siguranta a produsului.

DEPOZITARE
A se depozita în spatii uscate si racoroase (depozitare si transport la o temperatura de peste +6ºC). Produsul se poate pastra în recipientul original închis timp de cel putin 1 an. Recipientele deschise se închid bine si se folosesc cat mai curand. A se proteja de înghet!

AMBALARE
Bidoane plastic de 1 L.

TERMEN DE VALABILITATE
In conditii de depozitare corespunzatoare (spatii uscate si racoroase, în recipientul original închis), perioada de valabilitate este de 6 luni.
 


Specificații produse
Ambalare Bidon
Cantitate 1 L
Utilizare Interior