Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Apla

APLA by Fabryo este sistemul pentru construcţii și revonari care oferă produse de înaltă calitate, de la sisteme de hidroizolaţie și termoizolaţie, la sisteme de finisare.

De aproape 20 de ani, sistemele APLA sunt selectate de dezvoltatori imobiliari, manageri de proiect şi arhitecţi pentru proiecte de construcţii şi renovări de anvergură, orientaţi spre procese bine definite și obţinerea de rezultate, care organizează totul în detaliu în încercarea de a minimiza riscurile, analizând opţiunile disponibile pentru a-și eficientiza activitatea.

APLA crede în știință, demonstraţie și eficiență, calitatea ireprosabilă a soluţiilor fiind garantată de experţii care le-au dezvoltat şi confirmată de specialiştii care le folosesc.

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Glet de perete pt interior Aplafill 20kg

Glet Aplafill sub forma de pudra, pentru interior (bulina galbena), pe baza de ciment alb, utilizat la finisarea suprafetei peretilor, ca strat final peste ipsos sau pe gips-carton, sac 20kg
43,97 lei 44,03 lei

Vopsea superlavabila alba mata pentru interior APLA UltraMatt, 15L

Vopsea lavabila APLA AplaUltraMatt este o vopsea superlavabila alba mata de calitate superioara, o formula cu o mare putere de acoperire, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenti, aditivi speciali, materiale deumplutura. AplaUltraMatteste destinata pentru finisarea decorativa si de protectie a peretilor din gips-carton, a peretilor interiori minerali si a tavanelor din beton, caramizi, mortar, a peretilor tencuiti sauvopsiti mai vechi etc.
273,70 lei 248,71 lei

Vopsea superlavabila alba mata pentru interior APLA UltraMatt 25L

Vopsea lavabila APLA UltraMatt este o vopsea superlavabila alba mata de calitate superioara, o formula cu o mare putere de acoperire, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenti, aditivi speciali, materiale de umplutura. Apla UltraMatt este destinata pentru finisarea decorativa si de protectie a peretilor din gipscarton, a peretilor interiori minerali si a tavanelor din beton, caramizi, mortar, a peretilor tencuiti sauvopsiti mai vechi etc. Galeata 25 litri.
377,23 lei 342,72 lei

Vopsea superlavabila alba pentru interior AplaLux, 10L

Vopseaua superlavabila alba AplaLux 10 L, pentru interior, este pe baza de copolimeri acrilo-stirenici in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi. Aceasta prezinta aplicabilitate buna, putere mare de acoperire si aderenta la suportul pregatit corespunzator, realizeaza pelicule cu grad de alb ridicat si permeabile la vapori. Galeata de 10 litri.
198,73 lei 168,98 lei

Vopsea superlavabila alba pentru interior AplaLux, 15L

Vopseaua superlavabila AplaLux 15 L, pentru interior, este pe baza de copolimeri acrilo-stirenici in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi. Aceasta prezinta aplicabilitate buna, putere mare de acoperire si aderenta la suportul pregatit corespunzator, realizeaza pelicule cu grad de alb ridicat si permeabile la vapori.
273,70 lei 240,38 lei

Vopsea superlavabila alba pentru interior AplaLux, 25L

Vopseaua superlavabila AplaLux 25 L, pentru interior, este pe baza de copolimeri acrilo-stirenici in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi. Aceasta prezinta aplicabilitate buna, putere mare de acoperire si aderenta la suportul pregatit corespunzator, realizeaza pelicule cu grad de alb ridicat si permeabile la vapori.
386,75 lei 352,24 lei

Vopsea superlavabila interior, AplaLux, antimucegai, baie si bucatarie, alba, 10 L

Vopseaua superlavabila AplaLux 10 L este pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, pigmenti, extenderi si aditivi speciali ce confera suprafetei vopsite rezistenta la mucegai. Aceasta prezinta aplicabilitate buna, putere mare de acoperire si aderenta la suportul pregatit corespunzator si se foloseste pentru spatii interioare expuse la umiditate (baie, bucatarie, subsoluri). Produsul este caracterizat de permeabilitate la vaporii de apa, lasand peretii sa respire.
176,12 lei 160,65 lei

Vopsea lavabila interior, Aplachrom, alba, 15L

Vopseaua AplaChrom 15 L este recomandata pentru interior, fiind pe baza de copolimeri acrilico - stirenici in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi. Aceasta are putere mare de acoperire, buna lucrabilitate si aplicare foarte usoara fara efecte de stropire sau curgere.
117,81 lei 107,10 lei

Vopsea lavabila interior, Aplachrom, alba, 25L

Vopseaua AplaChrom 25 L este recomandata pentru interior, fiind pe baza de copolimeri acrilico - stirenici in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi. Aceasta are putere mare de acoperire, buna lucrabilitate si aplicare foarte usoara fara efecte de stropire sau curgere.
164,22 lei 149,94 lei

Vopsea superlavabila alba pentru exterior AplaLux Silicon, 5L

Vopsea superlavabila AplaLux Silicon pentru exterior pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi. Vopseaua AplaLux asigura putere mare de acoperire, un grad de alb ridicat, realizeaza pelicule rezistente la cicluri inghetdezghet si la radiatiile UV.
95,20 lei 86,87 lei

Vopsea superlavabila alba pentru exterior AplaLux Silicon, 15L

Vopsea superlavabila AplaLux Silicon pentru exterior pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi. Vopseaua AplaLux asigura putere mare de acoperire, un grad de alb ridicat, realizeaza pelicule rezistente la cicluri inghet dezghet si la radiatiile UV.
271,32 lei 247,52 lei

Glet de finisaj interior AplaFill 5kg

AplaFill este un glet ultrafin pe baza de ciment alb aditivat, ce se utilizeaza la interiorul cladirilor civile si industriale, pe pereti sau tavane, pentru realizarea stratului de finisaj necesar inaintea operatiei de vopsire cu vopsele lavabile sau a aplicarii de tapet. Sac 5 kg.
14,28 lei 13,09 lei