Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsa APLA InPrime Opac, 15L

Amorsa APLA InPrime Opac este o amorsa pe baza de copolimeri sintetici in dispersie apoasa, materilale de umplutura, aditivi, etc. Consolideaza suportul pentru finisare, confera aspect uniform vopselei, reduce consumul de material de finisare (vopsea), mareste aderenta vopselei la suport si formeaza bariera la saruri.
Producător: Apla
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 180,88 lei
164,22 lei

Amorsa APLA InPrime Opac este o amorsa pe baza de copolimeri sintetici in dispersie apoasa, materilale de umplutura, aditivi, etc. Consolideaza suportul pentru finisare, confera aspect uniform vopselei, reduce consumul de material de finisare (vopsea), mareste aderenta vopselei la suport si formeaza bariera la saruri.

Amorsarea la interior, a peretilor si tavanelor din ciment, mortar, beton, gips-carton, pereti tencuiti si alte suprafete minerale, in vederea cresterii aderentei peliculelor ulterioare de vopsea lavabila. Amorsa creeaza un film suficient de opac pentru finalizarea acoperirii cu 1-2 straturi de vopsea lavabila.

ACOPERIRE AMORSA APLA INPRIME OPAC

Produsul are un randament teoretic de aplicare  de12-15 mp/l/ 1 strat (functie de tipul suportului si modul de aplicare). Pierderile de material in cursul prepararii si aplicarii variaza si trebuie luate in  considerare suplimentar. Ele depind de metoda si conditiile de aplicare, forma, marimea,  textura si profilul suprafetei vopsite.

APLICARE AMORSA APLA INPRIME OPAC

Produsul se aplica in 1 – 2 straturi, in functie de porozitatea suprafetei, cu pensula, rola sau pompa airless.

APLA recomanda:

Dupa aplicarea sistemului de gleturi AplaFill glet de incarcare pe baza de ipsos si finisarea AplaFill glet pe baza de ciment alb pentru interior sau AplaFill 2 in 1 glet de nivelare si finisaj, se aplica AplaInPrime amorsa opaca pentru interior in sistem cu vopseaua.

Suprafetele contaminate cu mucegai se trateaza cu solutii antimucegai, dupa care se aplica AplaInPrime amorsa opaca pentru interior.

DENUMIREA PRODUCATORULUI

Amorsa opaca pentru interior APLA InPrime 

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 15 L
Utilizare Interior