Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Antiderapant pentru mocheta dale, pe suprafete neabsorbante

 

 

Produse:

Pardoseala acoperita cu dale individuale de mocheta are principalul avantaj ca dalele defecte sau degradate pot fi inlocuite rapid si cu usurinta. Cu toate acestea, un dezavantaj des intalnit este fixarea slaba a adezivului, care provoaca alunecarea dalelor pe pardoseala. Sistemul antiderapant Thomsit contine o dispersie speciala cu fixare puternica si reprezinta o solutie practica si curata pentru oprirea alunecarii. Modulele capata o aderenta foarte buna pe pardoseala, deraparea este inlaturata si, in plus, modulele sunt usor de desprins atunci cand este necesar.

Pentru tratamentul preliminar se va folosi amorsa Thomsit R766 (Amorsa universala) pentru suprafete neabsorbante, dupa care se va turna sapa autonivelanta potrivita in functie de traficul la care va fi supusa suprafata. Solutia antiderapanta Thomsit T 425 se aplica uniform, cu ajutorul unei role, pe suprafete compatibile conform DIN. Se va lasa sa se usuce complet (pana la crearea unei pelicule transparente). Modulele de mocheta se vor aseza liber pe suprafata tratata cu pelicula antiderapanta.

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

Solutie antiderapanta pt dale mocheta Ceresit T425

Solutie antiderapanta Ceresit T425 (Tackifier) pentru oprirea alunecarii dalelor de mocheta, 10kg
219,65 lei 198,73 lei

Amorsa universala Ceresit R766

Amorsa universala Ceresit R766 pentru suporturi absorbante si neabsorbante, recomandata indeosebi pentru parchet, bidon 10kg
223,32 lei 202,30 lei