Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsa Savana rezistenta la mucegai, 5L

Amorsa antimucegai Savana se utilizeaza pentru pregatirea suporturilor noi, poroase sau vechi, (de tipul tencuielilor minerale, gleturilor pe baza de ipsos sau var / ciment, beton, caramida, gips-carton) in vederea acoperirii ulterioare decorative. Amorsa Savana e recomandata pentru spatiile expuse la umezeala si lipsite de aer. Galeata de 5 litri.
Producător: Savana
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 42,84 lei
39,27 lei

Amorsa pentru pereti Savana este un produs cu mare capacitate de penetrare in substrat, ceea ce o recomanda in mod deosebit pentru suporturi friabile sau fragile, pe care le consolideaza. 

Domeniu de utilizare: Se foloseste pentru pregatirea suporturilor noi, poroase sau vechi, (de tipul tencuielilor minerale, gleturilor pe baza de ipsos sau var / ciment, beton, caramida, gips-carton) in vederea acoperirii ulterioare decorative. Este recomandata pentru spatiile expuse la umezeala si lipsite de aer.

Principalele caracteristici si avantaje:

  • patrunde in adancimea suportului, prevenind aparitia mucegaiului;
  • consolideaza suportul si asigura reducerea consumului produsului de finisare;
  • pregateste suporturile vechi sau poroase pentru finisaje rezistente.

Este ambalata in galeata de plastic, ce are o capacitate de 5 litri. Puterea de acoperire este de aproximativ 10-25 mp/litru/strat, in functie de metoda de aplicare, forma, marimea, textura si profilul suprafetei.

Amorsa se aplica nediluata, cu pensula sau cu rola, in 1-2 straturi, in functie de porozitatea suportului.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 5 L
Utilizare Interior si exterior