Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsa AplaContact, 15L

Amorsa APLA AplaContact este un grund pe baza de copolimeri in dispersie apoasa, nisip de cuart, pigmenti, extenderi si aditivi de finisare. Particule de nisip cuartos, confera produsului rezistenta sporita la alcalinitate. AplaContact asigura o aderenta mai buna a mortarelor pe substraturi minerale netede si neabsorbante, cum ar fi betonul sau inainte de lipirea placilor termoizolante. Produsul este colorat in scopul de a controla o aplicare omogena pe intreaga suprafata.
Producător: Apla
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 190,40 lei
171,36 lei

Amorsa APLA AplaContact este un grund pe baza de copolimeri in dispersie apoasa, nisip de cuart, pigmenti, extenderi si aditivi de finisare. Particule de nisip cuartos, confera produsului rezistenta sporita la alcalinitate. AplaContact asigura o aderenta mai buna a mortarelor pe substraturi minerale netede si neabsorbante, cum ar fi betonul sau inainte de lipirea placilor termoizolante. Produsul este colorat in scopul de a controla o aplicare omogena pe intreaga suprafata.

BENEFICII AMORSA APLA APLACONTACT 

  • Aderenta excelenta la suport mineral neted
  • Aderenta excelenta la suport mineral neabsorbant
  • Rezistenta excelenta la alcalinitate

ACOPERIRE AMORSA APLA APLACONTACT 

AplaContact are un consum orientativ de 300-400 g/mp si un randament teoretic de 4,8 -7,3 m2/l (in functie de tip suport si mod de aplicare).

Utilizare Amorsa APLA AplaContact ​

AplaContact se foloseste pentru pregatirea suprafetelor de natura minerala, care nu se pot tencui direct, datorita capacitatii scazute de absorbtie. Este recomandat pentru suprafetele interioare si exterioare neabsorbante, din beton, mortar pe baza de ciment, ipsos (cum ar fi tencuiala mecanizata AplaProPlaster), pentru cladiri civile si industriale in scopul imbunatatirii aderentei la suport.

Pregatire produs

Se omogenizeaza inainte de utilizare. Se recomanda ca aplicarea sa se efectueze integral folosind un singur lot de produs, sau amestecul unor loturi diferite.

Pregatirea suprafetelor

Suprafetele pe care se aplica grundul trebuie sa fie stabile, rezistente, curate, lipsite de praf sau grasimi. Inainte de aplicarea grundului AplaContact, ne asiguram ca nu exista eflorescenta sau exfolieri. Orice fisura in suprafata, trebuie reparata cu mortar de umplere corespunzator.

APLA recomanda: Dupa aplicarea grundului de aderenta AplaContact in sistem cu tencuiala mecanizata pe baza de ipsos AplaProPlaster, finiseaza cu gletul de finisare AplaFill pentru interior sau AplaSuperSaten, aplica amorsa AplaInPrime si finiseaza cu vopselele lavabile de interior APLA.

ATENTIE!

  • Nerespectarea instructiunilor de aplicare poate modifica performanta produsului.
  • Nu se amesteca cu alte materiale.
  • Nu se aplica in zonele cu umiditate mai mare de 12 % , igrasie vizibila sau zone cu infiltratii de apa.

DENUMIREA PRODUCATORULUI

Grund de aderenta pentru beton si mortare APLA AplaContact

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 15 L
Utilizare Interior si exterior