Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Acoperire cu parchet masiv, trafic casnic


Produse: Parchetul este unul din acoperitorii naturali de pardoseala. Alegerea corecta a sistemului de pardoseala acoperit cu parchet trebuie facuta tinand cont de urmatoarele aspecte : cerinte de rezistenta si stabilitate, siguranta in exploatare, igiena si sanatate, izolare termica, protectie la zgomot, destinatia spatiilor, solicitarile din timpul exploatarii si natura elementului de rezistenta pe care este asezata pardoseala.
Clientii nu sunt interesati exclusiv de pret sau de metoda de montare, ci si de protectia mediului si a sanatatii. Aceste cerinte sunt intemeiate, mai ales atunci cand astfel de sisteme sunt montate in cladiri de birouri sau spatii locative.
 
PREGATIREA SUPRAFETEI SUPORT
Suprafetele suport absorbante, sapele anhidrite sau cele pe baza de ciment se vor curata mecanic. Se va asigura apoi protectia impotriva umiditatii suprafetei suport cu ajutorul unei amorse epoxidice bicomponente Thomsit R 755. In cazul in care umiditatea suportului este <2%, suportul se va trata cu amorsa penetranta Thomsit R 777. Denivelarile se vor remedia prin aplicarea sapei autonivelante Thomsit DD+ 0,5-10mm sau Thomsit DH maxi 3-30mm.
 
LIPIREA PARCHETULUI
Se va utiliza adezivul poliuretanic bicomponent Thomsit P 625 pentru lipirea parchetului din lemn masiv sau triplustratificat, recomandat pentru esente exotice. Este un adeziv care nu are in componenta solventi organici. Daca exista cerinte de fonoizolare atunci adezivul recomandat este adezivul flexibil Thomsit P685 (absorbtie fonica 12dB).
 
FINISAREA PARCHETULUI
Dupa montarea lamelelor parchetului, se vor chitui rosturile rezultate cu chitul Thomsit PP12 pe baza de solvent, cu uscare rapida si efect puternic de lipire. Peste chit se va aplica amorsa pe baza de apa pentru parchet  Thomsit PP20, in vederea pregatirii parchetului inaintea lacuirii. Ultimul strat este reprezentat de lacul pe baza de apa Thomsit PP40 cu uscare rapida, recomandat pentru trafic casnic. Pentru esente exotice grunduirea si lacuirea se face cu Thomsit PP70.

 

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

Adeziv parchet bambus Ceresit P625

Adeziv Ceresit P625 pentru lipirea parchetului pe suprafete absorbante sau neabsorbante, indiferent de esenta sau dimensiuni, 8kg
155,64 lei 140,42 lei

Sapa autonivelanta Ceresit DD+ trafic mediu

Sapa autonivelanta Ceresit DD+ destinata traficului mediu, pentru grosimi intre 0,5-10 mm, sac 25kg
57,95 lei 52,36 lei

Amorsa epoxidica pentru suprafete critice si suprasolicitate Ceresit R755

Amorsa epoxidica Ceresit R755 fara solventi, bicomponenta, pt tratamentul preliminar al suprafetelor absorbante si neabsorbante (pardoseli din placi de piatra, metal, sapa cu resturi de magnezit, asfalt si adeziv), 7kg - NUMAI LA COMANDA
385,02 lei 349,86 lei