Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Acoperire cu covor PVC pe suprafete absorbante, trafic casnic

 

Produse:

Daca luam in calcum venitul generat, PVC-ul este unul dintre cele mai valoroase produse ale industriei chimice. Peste 50% din PVC-ul fabricat este folosit in constructii.
Acoperitorii din PVC trebuie sa reziste la sarcini mecanice, de umiditate (umezeala permanenta sau curatare umeda), termice (oscilatii de temperatura) si chimice (uleiuri, grasimi, acizi, inalbitori, solventi si lacuri).
Caracteristicile PVC-ului au contribuit la utilizarea lui pe scara larga: este rezistent la abraziune si la sarcini concentrate, neinflamabil, usor de curatat, igienic, prezinta sudura termoplastica fara cusatura, rezistent la substante chimice de curatare (de ex : inalbitori sau acizi), rezistent la apa, fonoizolant.
 
PREGATIREA SUPRAFETEI SUPORT
Suprafata se va curata si se va trata cu amorsa penetranta Thomsit R 777. Se va aplica apoi sapa autonivelanta  pentru trafic casnic Thomsit DA in strat de maxim 10mm.
 
LIPIREA COVORULUI PVC
Se va utiliza adezivul universal Thomsit UK200, recomandat pentru lipirea acoperirilor textile si din PVC pentru trafic casnic.

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

Adeziv universal trafic casnic Thomsit UK200 7kg

Adeziv universal Thomsit UK200 pentru lipirea acoperirilor textile (mocheta, iuta) si din PVC - pentru trafic casnic, 7 kg
90,29 lei 82,11 lei

Sapa autonivelanta Ceresit DA trafic casnic

Sapa autonivelanta Ceresit DA destinata traficului casnic, pentru grosimi intre 2-10 mm, sac 25kg
43,61 lei 40,46 lei