Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Acoperire cu cauciuc pe suport absorbant

 

 

Produse:

Acoperirile din cauciuc sunt moderne, versatile, robuste si ecologice. Se utilizeaza cu precadere in zone industriale sau sali de sport, acolo unde cerintele cu privire la sistemul de lipire folosit sunt urmatoarele: stabilitate dimensionala, rezistenta excelenta la sarcini de forfecare si rezistenta de durata la exfoliere sau desprindere.
Sistemul de siguranta Thomsit pentru montarea placilor de cauciuc este proiectat astfel incat sa respecte atat exigentele acestor tipuri de aplicatii cat si cerintele moderne de protectie a mediului.
 
PREGATIREA SUPRAFETEI SUPORT
Suprafata se va curata si se va trata cu amorsa penetranta Thomsit R 777. Se va aplica apoi sapa autonivelanta pentru trafic industrial Thomsit SL 85 in strat de maxim 50mm.
 
LIPIREA MODULELOR DE CAUCIUC
Se va utiliza adezivul poliuretanic Thomsit R710, recomandat in mod special in cazul suprafetelor supuse la solicitari mari.

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

Amorsa acrilica pentru suprafete absorbante Thomsit R777

Amorsa acrilica Thomsit R777 este recomandata pt betoane absorbante, sape pe baza de ciment, sape anhidrit, inaintea aplicarii sapelor autonivelante sau a adezivilor Thomsit, 10kg
103,26 lei 92,82 lei